H Stoiximan, χορηγός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, συγχαίρει την χρυσή ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών

H Stoiximan, χορηγός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, συγχαίρει την χρυσή ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, συγχαίρει τους Χρυσούς Νέους της ελληνικής υδατοσφαίρισης, το προπονητικό τιμ και όλη την ελληνική αποστολή, που κατέκτησαν την παγκόσμια κορυφή, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών της Σερβίας.

Μια ακόμη τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης που πιστοποιεί την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους καθώς και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, της οποίας η συνέπεια αποτελεί παράδειγμα για όλα τα αθλήματα. Βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική Υδατοσφαίριση, εδώ και τρία χρόνια και μέχρι τουλάχιστον του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Στιγμές όπως αυτή μας κάνουν διπλά χαρούμενους για την επιλογή μας να στηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, αθλητές και ομάδες σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού αθλητισμού’, δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.

Η Stoiximan αποτελεί Μεγάλο Χορηγό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης. Πριν από ένα μήνα ανακοίνωσε μάλιστα την διέυρυνση της χορηγικής υποστήριξης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με στόχο την στήριξη της Ομοσπονδίας στην προετοιμασία της στο νέο Ολυμπιακό κύκλο, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκυο, ενώ θα αποτελέσει τον ονομαστικό χορηγό του Final Four κυπέλου έως το 2021. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter