Η Στόρμι Ντάνιελς τρολάρει τον Τραμπ σε σατιρική εκπομπή (video)

Η Στόρμι Ντάνιελς τρολάρει τον Τραμπ σε σατιρική εκπομπή (video)

H διάσημη πλέον για την αντιδικία της με τον πρόεδρο Ταρμπ, πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έκλεψε την παράσταση στο σατιρικό τηλεοπτικό σόου SNL (Saturday Night Live’s) του Άλεκ Μπόλντουιν.

Στο εναρκτήριο σκετς της εκπομπής, ο Μπόλντουιν – «Τραμπ» δίνει εντολή στον δικηγόρο του, «Μάικλ Κοέν» – που υποδύεται ο Μπεν Στίλερ – να καλέσει την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών για να λυθεί «μια και καλή» η δικαστική διαμάχη στην οποία έχουν εμπλακεί τα τρία πρόσωπα. 

Ωστόσο, την ακούει, ο «πρόεδρος» κόβει με συνοπτικές διαδικασίες τον Κοέν από τη γραμμή και αναλαμβάνει ο ίδιος να πείσει την Στόρμι να αποσύρει τη μήνυση, φροντίζοντας φυσικά να… παίξει και λίγο μαζί της.

«Τι θα χρειαστεί για να τελειώνουμε με αυτήν την υπόθεση», ρωτά ο «Τραμπ» την πορνοστάρ για να λάβει την εξής απάντηση: «Μια παραίτηση».

«Οι πρόεδροι είναι σαν τις πορνοστάρ, όταν μπλέξεις σε αυτόν τον κλάδο είναι δύσκολο μετά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο», απαντά ο «Τραμπ».

Και όταν της λέει: “Έλυσα το πρόβλημα της Βόρειας με τη Νότια Κορέα, γιατί να μην μπορώ να λύσω κι εμάς;” η Στόρμι (Καταιγίδα) απαντά ότι πολύ αργά για κάτι τέτοιο και συνεχίζει: “Ξέρω ότι δεν πιστεύεις στην κλιματική αλλαγή, αλλά μωρό μου, έρχεται… θύελλα”.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=uDS7SaZXcJw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter