Η συγκινητική ανάρτηση ένα χρόνο μετά για την γυναίκα που κρατούσε αγκαλιά τον σκύλο της στις φωτιές στο Μάτι

Η συγκινητική ανάρτηση ένα χρόνο μετά για την γυναίκα που κρατούσε αγκαλιά τον σκύλο της στις φωτιές στο Μάτι

Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Μία από τις φωτογραφίες που είχαν σχολιαστεί εκείνες τις ημέρες και είχαν συγκινήσει ήταν αυτή μιας γυναίκας μέσα στη θάλασσα η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το σκύλο της σε μια προσπάθεια να τον προστατεύσει. 

Ένα χρόνο μετά ο Σπύρος Χατήρας δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την εν λόγω γυναίκα η οποία κατάφερε τόσο εκείνη όσο και ο σκύλος της να γλυτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Η κυρία στην φωτογραφία, είναι η κυρία Κατερίνα Σγούρα. Έζησε όλον τον εφιάλτη στο Μάτι, πέρσι τέτοιες μέρες. Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα σκυλάκι το οποίο είχε μόνο 3 πόδια. Στη διάρκεια της περσινής τραγωδίας, το κρατούσε στην αγκαλιά της μέσα στην θάλασσα – φωτό 1 – όπου είχε καταφύγει μαζί του για να γλυτώσει. Η επόμενη φωτογραφια, είναι φετινή: οι δυο τους, τα κατάφεραν. Η αγάπη: η αγάπη που μπορεί να σώσει, με όλους τους τρόπους. Που μπορεί να σώσει πολλές φορές, με πολλές μορφές. Που σώνει εκείνον που την δέχεται, μα και εκείνον που την προσφέρει. Που όσο και αν προσφέρει, δεν μένει με λιγότερη. Μόνο η αγάπη: πιστεύω. Ομνυω. Υποκλίνομαι. Και χάρισμά σας, όλοι οι θεοί κ όλες οι θρησκείες, όλοι οι Άγιοι κ όλοι οι παράδεισοι. Η αγάπη, αρκεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter