Η συγκινητική ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους: «Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος στο σπίτι» (Video)

Η συγκινητική ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους: «Ο πατέρας μου με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος στο σπίτι» (Video)

Για τη δύσκολη παιδική του ηλικία μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, αποκαλύπτοντας τις τεταμένες σχέσεις με τον πατέρα του και τις τραγικές ώρες από το θάνατο της μητέρας του.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περιέγραψε την εγκατάλειψη και την κακοποίηση που έζησε από τον πατέρα του, μετά το θάνατο της μητέρας του από καρκίνο, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 16 ετών.

Όπως είπε, ο πατέρας του ήταν ένας βίαιος άνθρωπος, ο οποίος γυρνούσε μεθυσμένος και τον χτυπούσε, και χρειάστηκε να μεγαλώσει και να βρίσκεται πλέον σε οίκο ευγηρίας ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

«Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω μουσική. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Ο πατέρας μου ήταν δράκος, με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος σπίτι… Τώρα δεν μπορώ να του κρατήσω κακία, γιατί είναι σ’ένα καροτσάκι στο γηροκομείο που του αλλάζουν τις πάνες κι από τα χάπια μόνο χαμογελάει», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Οι άνθρωποι της παλαιότερης γενιάς ξέρουν από βία και καταχρήσεις. Περάσαμε δύσκολα… Πήρα μια απόφαση πάνω από το φέρετρο της μητέρας μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις το δρόμο σου», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter