Η συγκλονιστική ανάρτηση 41χρονου πριν πεθάνει από κορονοϊό: «Μακάρι να μην με πάρει ακόμα ο Θεός»

Η συγκλονιστική ανάρτηση 41χρονου πριν πεθάνει από κορονοϊό: «Μακάρι να μην με πάρει ακόμα ο Θεός»

Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός 41χρονου λίγο πριν χάσει τη μάχη με τον κορονοϊό στο γενικό νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ο άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, ανεμβολίαστος νόσησε με κορονοϊό και κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του. Παρά το γεγονός πως διασωληνώθηκε άμεσα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

«Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δε γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και τη μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Κεντρικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ……..(αναφέρει το όνομά του και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της συζύγου του).

Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου.»

Την ίδια ώρα, δραματική παραμένει η κατάσταση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, με έναν ακόμη νέο άνθρωπο ηλικίας 37 ετών να διασωληνώνεται, την ώρα που ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα περιστατικά που νοσηλεύονται στην COVID κλινική, όπου πλέον βρίσκονται 45 ασθενείς, σύμφωνα με το best-tv.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter