Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τον διπλό πνιγμό στις Ράχες Φθιώτιδας

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τον διπλό πνιγμό στις Ράχες Φθιώτιδας

Μία πραγματικά συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από το διπλό πνιγμό στις Ράχες Φθιώτιδας, όπου ένας 55χρονος άνδρας βούτηξε για να σώσει μια 64χρονη γυναίκα και τελικά πνίγηκαν και οι δύο.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στις Ράχες Φθιώτιδας: Πήγε να σώσει γυναίκα στη θάλασσα αλλά… πνίγηκαν και οι δύο (Video)

Ο 55χρονος άνδρας, είχε διαπράξει ένα άγριο έγκλημα όταν ήταν 19 ετών. Συγκεκριμένα είχε δολοφονήσει ένα κοριτσάκι 16 ετών, το οποίο προσπάθησε να βιάσει και όταν εκείνο αντιστάθηκε το χτύπησε στο κεφάλι με μια ζαρτινιέρα. Στη συνέχεια συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια. Από τη φυλακή βγήκε μετά από 20 περίπου χρόνια. Από τότε διέμενε στις Ράχες με τους γονείς του, χωρίς να έχει και πολλές παρέες, ενώ σπανίως πήγαινε στη θάλασσα.

Εκτός από τον 55χρονο και η 64χρονη γυναίκα κουβαλούσε τη δική της τραγική ιστορία. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρης σε τροχαίο με μηχανή που είχε γίνει μέσα στο χωριό Ράχες. Ο θάνατος της κοπέλας που ήταν πολύ γνωστή επιχειρηματίας και αγαπητή στην περιοχή είχε συγκλονίσει τη Φθιώτιδα.

Πριν από λίγους μήνες η ζωή είχε αρχίσει να χαμογελά και πάλι στην 64χρονη, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο εγγόνι της. Όχι για πολύ. Οι δύο αυτές ιστορίες δείχνουν πως καμιά φορά οι ιστορίες των ανθρώπων τέμνονται στη ζωή. Όχι πάντα για καλό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter