Η σύγχρονη γραφιστική μέσα από ένα επίκαιρο βιβλίο

Η σύγχρονη γραφιστική μέσα από ένα επίκαιρο βιβλίο

Ένα βιβλίο που σε φέρνει στο σήμερα και απευθύνεται όχι μόνον σε γραφίστες. 

Οι Γραφιστορίες (Graphic Stories) είναι ένας πλήρης «οδικός χάρτης» της σύγχρονης γραφιστικής καθώς περιλαμβάνει κάθε βασική πτυχή της οπτικής επικοινωνίας και της γραφιστικής.

Στόχος της συγγραφέως Αγγελικής Αθανασιάδη είναι να μυήσει και να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τη βασική θεματολογία της οπτικής επικοινωνίας και του design, τις σημαντικότερες αρχές, θεωρίες, σχολές, τάσεις και παραμέτρους που σχετίζονται με αυτή. 

Το βιβλίο δεν απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες σχεδιαστές και σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα των Γραφικών Τεχνών και της Οπτικής Επικοινωνίας, αλλά και σε μαθητές, καθώς και σε οποιονδήποτε αναζητεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τον δημιουργικό κόσμο των σύγχρονων εικαστικών τεχνών. Οι Γραφιστορίες μπορεί να θεωρηθούν ως ένας σύγχρονος οδηγός αναφοράς, ο πρώτος και μοναδικός στο είδος του, για τις γραφικές τέχνες και την οπτική επικοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το βιβλίο – λεύκωμα Graphic Stories – Γραφιστορίες (Λευκωσία 2019, σ. 256) της σχεδιάστριας οπτικής επικοινωνίας και συγγραφέως Αγγελικής Αθανασιάδη συγκεντρώνει 62 θεωρητικά άρθρα σχετικά με τις Γραφικές Τέχνες και την Οπτική Επικοινωνία, καθώς και 28 συνεντεύξεις σημαντικών επαγγελματιών του χώρου, και των τεχνών, από το εξωτερικό, την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter