Η σύγχυση του Άρη Πορτοσάλτε με τις φωτιές αλλά του φταίει το «ακροαριστεροδεξιό μίσος»

Η σύγχυση του Άρη Πορτοσάλτε με τις φωτιές αλλά του φταίει το «ακροαριστεροδεξιό μίσος»

Δεν είναι μόνον το Μέγαρο Μαξίμου που βρίσκεται σε μια σύγχυση και σε ένα πανικό μετά την τρομερή καταστροφή που αυτή τη φορά φέρει υπογραφές φαρδιά-πλατιά μετά τις μεγαλοστομίες, τις προεκλογικές καπηλείες και την πλήρη αμηχανία.

Είναι και οι δημοσιογράφοι που τους στήριζαν που βρίσκονται μετέωροι, που δεν έχουν λόγια να δικαιολογήσουν την καταστροφή.

Ένας εξ αυτών ο Άρης Πορτοσάλτε, υποστηρικτής της κυβέρνησης προεκλογικά και μετεκλογικά που η καταστροφική στάση της Νέας Δημοκρατίας στην πυροπροστασία της χώρας τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Αρχικά, στις 7 Αυγούστου ανεβάζει ένα tweet όπου στην ουσία ζητά από την αρχή ένα νέο σχέδιο δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης. Με απλά λόγια παραδέχεται την πλήρη αποτυχία… και εννοείται την πλήρη πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την επόμενη ημέρα, μάλλον χάνει την υπομονή του και ρωτά αν «η αδικαιολόγητη αφωνία της κυβέρνηση κρατήσει για πολύ». Κοινώς, τους λέει πως κρύβονται. 

Προφανώς δεν αρκείται στα μπαλώματα των επισκέψεων του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό και θέλει κάτι περισσότερο. Ίσως αναζητά και γαλάζιους βουλευτές και στελέχη για τις εκπομπές και δεν δέχονται να βγουν στον αέρα… Θα μας πείτε, ούτε στις περιοχές τους δεν μπορούν να πάνε, στον αέρα θα βγούνε;

Και μετά έρχεται μια ανακεφαλαιοποίηση των προηγούμενων, αλλά για να μην παρεξηγηθεί την πέφτει και στην αριστερά.

Ελπίζει πως οι παροχές θα φέρουν ανακούφιση, πως θα γίνουν αλλαγές στα σχέδια πρόληψης και καταστολής για να αποτραπούν μελλοντικές καταστροφές…

Και αφού έχει στην ουσία δεχθεί την πλήρη κυβερνητική αποτυχία στη σχεδίαση, προγραμματισμό, συντονισμό και διαχείριση, αφού δεν έχει αρθρώσει ωστόσο λέξη για εκατομμύρια δέντρα και τα χιλιάδες ζώα που κάηκαν (περίεργο, στον σταθμό που είχε για σύνθημα τις αναδασώσεις) του φταίει η κριτική της αριστεράς…

Και για τον Πορτοσάλτε της θεωρίας των δύο άκρων:

«Όμως, αεροπλάνο για να σβήνει το ξέχειλο ακροαριστεροδεξιό μίσος δεν θα υπάρχει…»

Ευτυχώς κύριε Πορτοσάλτε που υπήρχε και η αντιπολίτευση αλλά και οι σταθμοί και τα site που άφησαν τον κόσμο να μιλήσει γιατί αν μείναμε στα φιλοκυβερνητικά, θα έπρεπε να υμνούμε τον ηγέτη που μας άφησε να ζήσουμε!

Πραγματικά, μετά από αυτό το κυβερνητικό Βατερλό, η αντιπολίτευση σας πλήγωσε κύριε Πορτοσάλτε;

Άρης Πορτοσάλτε – 7 Αυγούστου
Δασοπροστασία- Δασοπυρόσβεση:
Όλα από την αρχή!
Όπως προστάτευσε τα σύνορα τον Μάρτιο του 2020 η κυβέρνηση,
Δυναμικά κ τώρα.
Για να νιώθουν ασφαλείς οι πολίτες..
Άρης Πορτοσάλτε – 8 Αυγούστου
Η αδικαιολόγητη αφωνία της κυβέρνησης θα κρατήσει για πολύ;..
Άρης Πορτοσάλτε – 8/9 Αυγούστου
Οι φωτιές, όπως κ οι προηγούμενες, θα σβήσουν. Αφήνοντας πόνο κ θλίψη. Θα έρθουν οι παροχές ανακούφισης κ ελπίζουμε οι αλλαγές στα σχέδια πρόληψης κ καταστολής να αποτρέψουν μελλοντικές καταστροφές.
Όμως, αεροπλάνο για να σβήνει το ξέχειλο ακροαριστεροδεξιό μίσος δεν θα υπάρχει..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter