Η συναυλιακή επιστροφή των Full House Brew Crew

Η συναυλιακή επιστροφή των Full House Brew Crew

Το αθηναϊκό σχήμα ανεβαίνει στη σκηνή του Temple στις 28/4, μαζί με τους Furor και τους Routes of Neptune

Με τον Βαγγέλη Καρζή -πρώην μπασίστα των black metal θρύλων Rotting Christ και νυν κιθαρίστα των Wolfheart- στην εμπροσθοφυλακή σε ρόλο κιθαρίστα και τραγουδιστή, οι Full House Brew Crew έχουν επανέλθει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα. Με ανανεωμένη σύνθεση και μετά το εξαιρετικό άλμπουμ με τίτλο “Bare Knuckle” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο, οι FHBC κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Snake Eyes”.

Το Νοτιοαμερικανικό guitar riffing στο ύφος των Black Label Society εμπλουτίζεται με γρεζάτα φωνητικά και μαζί κυλάνε σε σφιχτοδεμένες ρυθμικές ράγες, συντελώντας σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, τόσο στουντιακά όσο και επί σκηνής. Με ποικιλόμορφες επιρροές από Slipknot, Five Finger Death Punch, Pantera, Metallica και Black Label Society να παρελαύνουν κατά την διάρκεια της ακρόασης, οι FHBC αποτελούν μία μοναδική περίπτωση για την Ελλάδα, αλλά και μία από τις πολύ σπάνιες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Λίγους μήνες μετά την εμφάνισή τους ως special guests των Nightstalker, το κουαρτέτο από την Αθήνα επιστρέφει στην σκηνή, με ένα live show στο Temple, τον συναυλιακό Ναό της Αθήνας που προμηνύεται καυτό!


Μαζί τους θα εμφανιστεί το metal/hardcore κουαρτέτο των Furor που επιστρέφει στο σανίδι έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει τον κύκλο προώθησης του τελευταίου του άλμπουμ και 4ου κατά σειρά, με τίτλο “Love”, του οποίου η μίξη και το mastering έγιναν από τον διεθνούς αναγνώρισης, κορυφαίο μηχανικό ήχου Dean Hadjichristou (Parkway Drive, Obey the Brave, Protest the Hero) στο Οντάριο του Καναδά. Στην σκηνή του Temple οι Furor θα παρουσιάσουν ζωντανά ένα πλούσιο setlist από όλη την δισκογραφία της μπάντας.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι heavy rockers Routes of Neptune οι οποίοι μας έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα στουντιακής δουλειάς, ενώ επί σκηνής φημίζονται για την ιδιαίτερη ενέργεια που βγάζουν. Μία τέτοια περιμένουμε να μας προσφέρουν και στις 28 Απριλίου στο Temple.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ στην προπώληση και 12€ στο ταμείο.

Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter