Η συνοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε τροχαίο – Στο νοσοκομείο 83χρονη

Η συνοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε τροχαίο – Στο νοσοκομείο 83χρονη

Ένα ακόμα τροχαίο, το τέταρτο μέσα σε διάστημα μόλις επτά μηνών προκάλεσε μάξι της αυτοκινητοπομπής του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα όταν το πριγκιπικό ζεύγος έφευγε από το Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στο ατύχημα φέρεται να εμπλέκεται μια μοτοσικλέτα της αστυνομίας που προπορευόταν από το κομβόι και είχε ως σκοπό τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Δεν είναι σαφές εάν η ηλικιωμένη χτυπήθηκε από τη μηχανή ή έπεσε μόνη της στον δρόμο. Οι αρχές διεξάγουν σχετική έρευνα.

Πάντως αυτό είναι το τέταρτο τροχαίο ατύχημα που εμπλέκεται η βασιλική οικογένεια μέσα σε επτά μήνες. Στις αρχές του έτους, ο δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, ενεπλάκη σε τροχαίο στο Σάντριχαμ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Ο 98χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ δεν τραυματίστηκε. 

Τον Μάρτιο αποκαλύφθηκε, ότι ρεσεψιονίστ από το Μπίρμιγχαμ εμπλεκόταν σε δικαστική μάχη επειδή το αυτοκίνητό της φέρεται να χτυπήθηκε από αστυνομικό αυτοκίνητο που άνηκε στη συνοδεία του κόμη του Ουέσσεξ. Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο εξάδελφος της βασίλισσας, ο δούκας του Κεντ, ερευνάται από την αστυνομία, καθώς φέρεται να ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter