Η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών δικών της ή του παιδιού της

Η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών δικών της ή του παιδιού της

Η σύντροφος του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη, Επιστήμη Μπόνου διαμηνύει με αυστηρό τόνο προς τα ΜΜΕ ότι επιθυμεί να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά της και τονίζει πως απαγορεύει τη δημοσίευση φωτογραφιών τόσο της ίδιας, όσο και του 8 μηνών παιδιού τους.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του διατηρούν ένα ιδιαίτερα διακριτικό προφίλ απέναντι στα ΜΜΕ και κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ δεν έχουν καμία κοινή εμφάνιση.

Ωστόσο φαίνεται πως η σύντροφος του παρουσιαστή θέλει να προλάβει κάποιες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί παρά την θέλησή της καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση «παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου της Επιστήμης Μπόνου:

«Προς Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένουσύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.

Κυρίες και Κύριοι

Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους.

Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη. Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά «δημόσιο» πρόσωπο. Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της.

Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον. Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της.

Η πληρεξούσια δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα» 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter