Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

H «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τα γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του 'Αδωνη

Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-FAI/IRS» ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του 'Αδωνι Γεωργιάδη στην Κηφισιά που σημειώθηκε στις 15 Μαρτίου. 

Η ανάληψη ευθύνης έγινε με κείμενο της οργάνωσης που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, η οποία αναφέρει ότι επρόκειτο για ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει για τον 'Αδωνι Γεωργιάδη ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Novartis ενώ εξαπολύει απειλές και για άλλα στελέχη της ΝΔ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Η ΝΔ επενδύει στην αντιαναρχική της εκστρατεία χρησιμοποιώντας ως εμπροσθοφυλακή τον Α.Γεωργιάδη, τον Μ. Βορίδη, τον Ν. Δένδια και ως κρυφή εφεδρεία τον Χ. Αθανασίου. Τα ονόματα αυτών των "σταυροφόρων" της αντεπανάστασης είναι στη λίστα του νέου αντάρτικου πόλης".

Η ανακοίνωση καταλήγει με το "υστερόγραφο" που αναφέρει ότι "θα επανέλθουμε σύντομα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.