Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT υποψήφια στα Βραβεία «Women in Compliance Awards»

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT υποψήφια στα Βραβεία «Women in Compliance Awards»

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, θυγατρική του Ομίλου Olympia, αποτελεί τη μοναδική ελληνική υποψήφια εταιρεία στο short list στη διοργάνωση “Women in Compliance Awards.

Τα βραβεία “Women in Compliance” αποτελούν σημαντικό θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης των επιτευγμάτων και της προσφοράς των γυναικών που εργάζονται στον τομέα συμμόρφωσης των επιχειρήσεων (compliance), διασφαλίζοντας ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι ακολουθούν τόσο τις εσωτερικές όσο και εξωτερικές πολιτικές και διαδικασίες. Για πέντε συνεχή έτη, ο θεσμός αναδεικνύει την αριστεία των πρωτοβουλιών, των εργαζομένων αλλά και των ομάδων που εργάζονται σκληρά σε αυτό τον καινοτόμο και δυναμικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στη short list της κατηγορίας “In-House Compliance Team of the Year”, υποψηφιότητα που ήδη προβάλλει τη σημαντικότητα της δυναμικής της ομάδας, που εργάζεται αποτελεσματικά στον κλάδο της βιομηχανίας, επαληθεύοντας έτσι τον ενεργό ρόλο των γυναικών στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται εταιρείες – ηγέτες, όπως οι Google, Vodafone, Walmart, Whirlpool, Hyundai Capital Services, Bayer Middle East και AstraZeneca Europe, γεγονός που υπογραμμίζει το επίπεδο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Συστήματα SUNLIGHT, το διεθνές αποτύπωμα της εταιρείας και την προσήλωση της στις αρμόζουσες πρακτικές.

Όπως σημειώνει ο κα Τάνια Χαδούλη, Group Legal Counsel & Compliance Director της SUNLIGHT, «Η υποψηφιότητα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς αναδεικνύει τόσο τη διεθνή μας παρουσία, όσο και τη φιλοσοφία μας ως μία σύγχρονη δυναμική εταιρεία, η οποία παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζομένους της να αναδειχθούν μέσα από την εργασία τους. Παράλληλα, η υποψηφιότητα αυτή, αποδεικνύει τη δέσμευση για διαρκή συμμόρφωση της εταιρείας μας στις παγκόσμιες απαιτήσεις, κάτι που θα ήταν αδύνατο χωρίς τις γνώσεις και την εξειδίκευση της ομάδας μας.».

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στο Λονδίνο, με εκπροσώπηση επιχειρήσεων από 14 διαφορετικούς τομείς, μεταξύ άλλων Φαρμακευτικές, Κατασκευαστικές, εταιρείες Τεχνολογίας, Επικοινωνίας, Ενέργειας και Εμπορίου. Η διοργάνωση αποτελεί εορτασμό της γυναικείας παρουσίας στον απαιτητικό κλάδο του compliance ανά τον κόσμο και συγκεντρώνει παρουσία εξεχόντων προσωπικοτήτων και ειδικών του χώρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter