Η σύζυγος του δολοφόνου του Φλόιντ θέλει να αλλάξει το επίθετό της

Η σύζυγος του δολοφόνου του Φλόιντ θέλει να αλλάξει το επίθετό της

Η Κέλι Τσόβιν προχώρησε σε αίτηση αλλαγής επιθέτου, λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη αίτηση για διαζύγιο από τον αστυνομικό ο οποίος δολοφόνησε τον Τζόρτζ Φλόιντ.

Η αίτηση διαζυγίου της Κέλι Τσόβιν έγινε δεκτή στις 28 Μαΐου, μία ημέρα πριν τη δίωξη που ασκήθηκε στον πρώην σύζυγό της, Τζορτζ, για ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού.

Στην αίτηση γίνεται λόγος για ανεπανόρθωτη βλάβη στον γάμο, η οποία ήταν υπεράνω σωτηρίας. Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2010, με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ να αποτελεί τον λόγο που ώθησε την Κέλι Φλόιντ στο να προχωρήσει προς το διαζύγιο και παράλληλα να αιτηθεί αλλαγή του επιθέτου της.

Παράλληλα, η Κέλι Τσόβιν (ή Κέλι Τάο, όπως ονομαζόταν πριν από τον γάμο της) ζητά τα πλήρη δικαιώματα χρήση των ιδιοκτησιών του πρώην πλέον ζευγαριού στο Όουκντειλ της Μινεσότα και στο Ουίντερμιρ της Φλόριντα.

Η Κέλι Τσόβιν γεννήθηκε στο Λάος και μετανάστευσε με την οικογένειά της στο Ουισκόνσιν. Απέκτησε δύο παιδιά στον προηγούμενό της γάμο, έχοντας γνωρίσει τον δολοφόνο του Τζορτζ Φλόιντ στο ιατρικό κέντρο όπου εργαζόταν, όταν ο αστυνομικός είχε συνοδεύσει κρατούμενο για τσεκ απ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter