Η τακτική των τεμενάδων

Προσπαθώ να κατανοήσω τα κίνητρα που ώθησαν το «φιλελέ» τσούρμο να κηρύξει τον πόλεμο στην ταινία του Κώστα Γαβρά και δυσκολεύομαι. Προφανώς τα κίτρινα ευαγγέλια από τα οποία ενημερώνονται διέδωσαν ότι το «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» αποτελεί ύμνο στον ΣυΡιΖα ή λίβελο ενάντια στη Δεξιά ή και τα δύο.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία καθαρή Βαρουφακιάδα, η οποία παρουσιάζει την τότε κυβέρνηση ως ανερμάτιστο σμάρι που αλλού πατάει, αλλού βρίσκεται και αλλού αιθεροβατεί. Ο πρώτος που εκτίθεται από την αφήγηση του σταρ υπουργού είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλλά αυτό το γνωρίζαμε ήδη. Όλοι, εκτός από εκείνους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το δεξί τους από το αριστερό τους από το ακροδεξί τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koutipandoras.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.