Η… «θυσία» του Παπαθεοδώρου για τον Γιώργο Παπανδρέου

Η… «θυσία» του Παπαθεοδώρου για τον Γιώργο Παπανδρέου

«Κλείδωσε» και τυπικά η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα, καθώς η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον βουλευτή τής Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στενό της συνεργάτη, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, και του ζήτησε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαθεοδώρου εκλέγεται στην Αχαΐα και η κάθοδος του Γιώργου Παπανδρέου στην ίδια περιφέρεια – ιστορική εκλογική έδρα της οικογένειας Παπανδρέου – θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στη μη εκλογή τού σημερινού βουλευτή.

Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, την πολύμηνη παραφιλολογία σχετικά με την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, καθώς ο ίδιος εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην Αχαΐα, αλλά υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, όπως και σενάρια, μέχρι να πάρει την απόφασή της η Φώφη Γεννηματά. Όπως είναι φυσικό, θα ήταν απίθανο και εκλογικά επιζήμιο να… «ρίξει» τον Παπανδρέου η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, είτε για να διασώσει την εκλογή του κ. Παπαθεοδώρου, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο…

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, σύμφωνα με σχετική δήλωση της Φώφης Γεννηματά, ανταποκρίθηκε θετικά και θα δώσει το «παρών» στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter