Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντά για τα «μανιτάρια αλά τρεν» προκαλώντας Παππά και Γιαννούλη

 Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαντά για τα «μανιτάρια αλά τρεν» προκαλώντας Παππά και Γιαννούλη

Συνέχεια είχε η αποκάλυψη του τομεάρχη υποδομών και μεταφορών και του αναπλ. τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίων Παππά και Γιαννούλη που βρήκαν να φύονται μανιτάρια σε τρένο της εταιρείας.

H ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. που όπως γράφει στο Twitter «σε ταξιδεύει σε όλη την ελληνική επικράτεια και στα αστικά κέντρα, με σεβασμό στον πολίτη, με ποιότητα και ασφάλεια» σχολίασε στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «Το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση και φυσικά, ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα.»

Από την πλευρά τους ωστόσο οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης επισημαίνουν στην ανταπάντησή τους πως άλλο είναι η απολύμανση και άλλο η απομανιτάρωση, υπενθυμίζοντας πως το συγκεκριμένο τρένο πληρώθηκε από τους φορολογούμενος και αποτελεί περιουσία του λαού.

Σημειώνουν επίσης τη μείωση των δρομολογίων κάνοντας λόγο για «αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη» κάνοντας παράλληλα και ορισμένες παρατηρήσεις αλλά και μία ερώτηση.

Όλη η απάντηση των κυρίων Παππά και Γιαννούλη:

«Άλλο η απολύμανση και άλλο η… απομανιτάρωση, προφανώς.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο τρένο πληρώθηκε από τους φορολογούμενους και αποτελεί περιουσία του λαού.

Ότι το νοικιάζετε μαζί με άλλα για την εκτέλεση δρομολογίων και ότι θα πρέπει να είστε πιο συνεπείς με τη συντήρησή του.

Όπως συνεπείς οφείλετε να είστε και με την τήρηση της σύμβασης για τις «άγονες γραμμές».

Διότι τα τρένα που είδαμε, δρομολογούνται στο «Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη», όπου πλέον διαθέτετε ένα ζεύγος τρένων ημερησίως, αντί για δύο, και αυτό ως τη Δράμα.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα δείξει την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ουδείς δικαιούται να υποτιμά τη νοημοσύνη του επιβατικού κοινού και του πολιτικού κόσμου.

ΥΓ: Ελπίζουμε η απολύμανση να ολοκληρωθεί σύντομα. Να μη χρονίσει όπως η πιστοποίηση του «λευκού βέλους», το οποίο έχει την ίδια ηλικία με τα τρένα με τα #Μανιταρια_αλα_τρεν.

ΥΓ2: Το «ασημένιο βέλος», νεότερης τεχνολογίας, το οποίο παρουσιάσατε στη ΔΕΘ του 2018 που βρίσκεται αλήθεια; Γνωρίζει ο κ. Καραμανλής;»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter