Η Τσιλιγκίρη, η εταιρία της και το ΣΕΦ

Η Τσιλιγκίρη, η εταιρία της και το ΣΕΦ

Αλλαγή φρουράς στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με την τοποθέτηση νέων προσώπων στις έμμισθες θέσεις του Συντονιστή Διευθυντή και του Αναπληρωτή Συντονιστή Διευθυντή.

Ο κ. Αυγενάκης αποφάσισε να τοποθετήσει ως Συντονίστρια Διευθύντρια του οργανισμού την Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ως Αναπληρωτή της τον Παναγιώτη Κουτσογιάννη. Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι γνωστή από τη θητεία της στο Δ.Σ του Ολυμπιακού από το 2011, ενώ από το 2014 μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα κατείχε την θέση της γενικής γραμματέως. Είναι επίσης γνωστή για τις, κατά καιρούς, προκλητικές αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με αθλητικά και οπαδικά τεκταινόμενα.

Στις τελευταίες εκλογές έθεσε υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στην Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά για την είσοδο της στην Βουλή, αλλά δεν τα κατάφερε. Αυτό που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό είναι ότι η κα Τσιλιγκίρη από το Νοέμβριο του 2018 έχει δική της Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ), της οποίας είναι η νόμιμη διαχειρίστρια, με την επωνυμία «CHRISTINA J. TSILIGKIRIS SPORTS MANAGEMENT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και διακριτικό τίτλο «CJT SPORTS MANAGEMENT ΙΚΕ». Ως σκοπός της εταιρείας αναφέρεται η παροχή υπηρεσιών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, διαχείρισης επιχειρηματικών διαδικασιών, οικονομοτεχνικών μελετών, επιστημονικών τεχνικών συμβουλών γενικά. Περαιτέρω, η εταιρεία της κας Τσιλιγκίρη παρέχει συμβουλές στρατηγικής διαχείρισης, υπηρεσίες διοργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων, προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και, τέλος, υπηρεσίες διοργάνωσης συνεδρίων.

Εδώ, όπως επισημαίνουν αθλητικοί παράγοντες, προκύπτει ζήτημα ηθικής τάξεως, καθώς ιδιοκτήτρια εταιρείας με αντικείμενο την διοργάνωση αθλητικών events διορίζεται σε ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου ιδιοκτησίας του Δημοσίου με παρεμφερές αν όχι το ίδιο πεδίο δραστηριοτήτων με την εταιρεία της. Θα μπορούσαν να παρατεθούν δεκάδες παραλληλισμοί ή λογικά ισοδύναμα, όμως, η κα Τσιλιγκίρη θα κριθεί εκ του αποτελέσματος για τον τρόπο που θα διοικήσει το ΣΕΦ και παράλληλα την εταιρεία της.

Το μίσθωμα και τα χρέη της ΚΑΕ

Η κα Τσιλιγκίρη θα πρέπει να διαφυλάττει, εκ θέσεως, τα συμφέροντα του ΣΕΦ Ενός οργανισμού που ο κύριος πελάτης του είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι γνωστή η, κατά καιρούς, αντιπαράθεση της ΚΑΕ με την διοίκηση του σταδίου. Τελευταία πράξη, το αίτημα της για περαιτέρω μείωση του μισθώματος και η άρνηση της προηγούμενης διοίκησης να το ικανοποιήσει, με δεδομένο ότι το μίσθωμα θεωρείται ήδη χαμηλό. Επίσης, η προηγούμενη διοίκηση απευθύνθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα χρέη της ΚΑΕ προς το Στάδιο. Τι θα πράξει η νέα Συντονίστρια Διευθύντρια του ΣΕΦ και πρώην Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter