Η τσίχλα και ο Στ. Πέτσας

Η τσίχλα και ο Στ. Πέτσας

Το φύσαγε και δεν κρύωνε ο Στέλιος Πέτσας για το κάζο που έπαθε. Aρτι αφιχθείς από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πήγε πρωί πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό μπας και μπορέσει να ανατρέψει τις δυσμενείς εντυπώσεις που άφησε η εμφάνιση Μητσοτάκη δίπλα στον Τραμπ, στην οποία ο πρωθυπουργός της Ελλάδας μίλησε για 72 δευτερόλεπτα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ επί 17 λεπτά έδινε συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους χωρίς να δίνει σημασία στον Eλληνα καλεσμένο του.

Φαίνεται όμως ότι ο Στ. Πέτσας πήγε με την τσίμπλα στο μάτι και δεν είδε πού κάθισε. Ετσι, όταν σηκώθηκε από την καρέκλα του αντιλήφθηκε με φρίκη ότι του είχε κολλήσει μια τσίχλα! Για την ακρίβεια η τσίχλα ήταν κολλημένη κάτω από το τραπέζι και κόλλησε πάνω στο παντελόνι του υπουργού! «Επαγγελματίας» και ευγενής, ο Στ. Πέτσας έδωσε κανονικά τη συνέντευξη και μετά πήγε στο γραφείο του για να δει αν μπορούσε να ξεκολλήσει την τσίχλα. Είχε μάλιστα και εμφάνιση δίπλα στον πρωθυπουργό οπότε έπρεπε να είναι ατσαλάκωτος. Oπως καταλαβαίνετε, τα νεύρα του υπουργού ήταν πολλά και ακούστηκαν σε όλο το γραφείο. Φοβούμαι ότι η τσίχλα δεν βγήκε χωρίς να «πληγώσει» το ρούχο. Κανονικά θα πρέπει να στείλει τον λογαριασμό του καθαριστηρίου στο κανάλι! Θα του πληρώσει το κοστούμι σε… καπίκια!

Μία… βόμβα την εβδομάδα

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση Σπίρτζη για «δογματικές αντιλήψεις» στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτούμενες μνημονιακές δεσμεύσεις». Εως τώρα ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν πολύ προσεκτικός, απέφευγε τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και επέλεγε να έχει παρασκηνιακό ρόλο στην ανασυγκρότηση του κόμματος, παρότι οι εξελίξεις τον ισχυροποιούν.

Ομως από την ώρα που κόπηκε από το Πολιτικό Συμβούλιο

(με πρόταση μάλιστα του

Νίκου Βούτση και με στήριξη της πρότασης από τους 53) φαίνεται να αλλάζει τακτική. «Αν συνεχίσουν έτσι, θα τους ρίχνω μία βόμβα την εβδομάδα» φέρεται να λέει σε συνομιλητές του. Το μήνυμα το έστειλε ο Χρ. Σπίρτζης. Οι αποδέκτες το έλαβαν;

Η βίγκαν Εφη

Για κάθε γυναίκα η εμφάνιση και η σιλουέτα της είναι αυστηρά προσωπικό ζήτημα. Στην περίπτωση της Εφης Αχτσιόγλου υπάρχει ένα μυστικό που θα σας το αποκαλύψει ο Doctor με σεβασμό στις επιλογές κάθε προσώπου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν βασίζεται απλώς στη σωστή διατροφή αλλά στη βίγκαν διατροφή. Μάλιστα έχει επιλέξει ολοκληρωτική αποχή από το κρέας, τα ψάρια, τα μαλάκια, τα γαλακτοκομικά και τα αυγά και βρίσκεται στο επίπεδο της ολικής χορτοφαγίας. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και τις απαραίτητες για κάθε οργανισμό πρωτεΐνες τις προσλαμβάνει από τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς, τα δημητριακά, ακόμη και από τα λαχανικά και τα φρούτα.

Αυτοί που την ξέρουν από μικρή λένε ότι πάντα ακολουθούσε τις δύσκολες επιλογές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter