Η TUI ανακοίνωσε νέες ακυρώσεις πτήσεων από τη Βρετανία προς την Ελλάδα

Η TUI ανακοίνωσε νέες ακυρώσεις πτήσεων από τη Βρετανία προς την Ελλάδα

Νέα άσχημη εξέλιξη για τον τομέα του τουρισμού, έπειτα από τις ανακοινώσεις της TUI η οποία προχωρά σε επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων από τη Βρετανία με προορισμό την Ελλάδα και άλλους προορισμούς, μέχρι τις 21 Ιουλίου, λόγω κορονοϊού. Τα πακέτα πτήσεων που ακυρώνονται μέχρι τις 21/7 αφορούν προορισμούς όπως η Χαλκιδική, η Κεφαλονιά, η Πρέβεζα, η Σάμος, η Σαντορίνη, η Σκιάθος, η Θάσος και τα Χανιά. 

Η νέα ανακοίνωση της TUI έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα πλήγμα στον τουρισμό, καθώς ουσιαστικά για τους εν λόγω -αρκετά δημοφιλείς- προορισμούς «χάνεται» ο Ιούλιος, με τα περιθώρια να στενεύουν αρκετά.

Πλην της Ελλάδας, η λίστα των χωρών που δέχονται «κόκκινη κάρτα» από την TUI μέχρι τις 21 Ιουλίου περιλαμβάνει: την Αρούμπα, τη Βουλγαρία, το Πράσινο Ακρωτήρι, την Κόστα Ρίκα, την Κροατία, την Κύπρο, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Αίγυπτο, την Ιταλία, τη Τζαμάικα, την Ισπανία (Ηπειρωτική χώρα), το Μεξικό, το Μαρόκο, την Τυνησία και την Τουρκία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της TUI

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευελιξία και επιλογές αυτό το καλοκαίρι, οπότε όπου τα σύνορα είναι ανοιχτά και οι συμβουλές του FCDO επιτρέπουν τα ταξίδια, θα λειτουργήσουμε σε αυτούς τους προορισμούς όπως έχει προγραμματιστεί (σ.σ. μεταξύ των οποίων και 5 ελληνικά νησιά, Ρόδος, Κως, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και Κρήτη).

Εξετάζουμε συνεχώς το πρόγραμμα διακοπών και τις ακυρώσεις σύμφωνα με τις κυβερνητικές ενημερώσεις κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ η επόμενη ενημέρωση αναμένεται στις 15 Ιουλίου.

Με όλους τους πελάτες θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν, εάν υπάρξει αλλαγή στην κράτησή τους.

Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας γύρω από τα ταξίδια, έχουμε δυστυχώς έπρεπε να ακυρώσει όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών, στους παρακάτω προορισμούς:

Μέχρι και 21 Ιουλίου:
Αρούμπα
Βουλγαρία
Πράσινο Ακρωτήριο
Κόστα Ρίκα
Κροατία
Κύπρος
Δομινικανή Δημοκρατία
Αίγυπτος
Ελλάδα – Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Θάσος, Κρήτη (Χανιά)
Ιταλία
Τζαμάικα
Ισπανία – Ηπειρωτική χώρα, Λα Πάλμα
Μεξικό
Μαρόκο
Τυνησία
Τουρκία
Όλοι οι προορισμοί TUI Lakes & Mountains

Έπρεπε επίσης να ακυρώσουμε όλες τις διακοπές που περιλαμβάνουν εκτός TUI πτήσεις προς Καναδά, Ινδία, Ινδονησία, Κένυα, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Σεϋχέλλες, Σρι Λάνκα, Τανζανία, Ταϊλάνδη, Τομπάγκο, ΗΑΕ και ΗΠΑ έως τις 21 Ιουλίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter