H Τυποεκδοτική του ΚΚΕ ξανά στο «σφυρί»

H Τυποεκδοτική του ΚΚΕ ξανά στο «σφυρί»

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 η Εθνική Τράπεζα βγάζει στο σφυρί –για την ακρίβεια ξαναβγάζει για πολλοστή φορά- τις εγκαταστάσεις και τις εκτυπωτικές μονάδες της Τυποεκδοτικής στο Κρυονέρι, η οποία ανήκει στον ΚΚΕ και εκτύπωνε –μεταξύ άλλων– τον «Ριζοσπάστη».

Την ίδια μέρα, εκτός από τα ακίνητα βγαίνει σε πλειστηριασμό και η κινητή περιουσία της Τυποεκδοτικής, ήτοι οι εκτυπωτικές μονάδες (εφημερίδων, βιβλίων, εντύπων κ.λπ.), οι οποίες βρίσκονται εκτός λειτουργίας εδώ και χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος πλειστηριασμός είχε οριστεί για τις 7 Ιουνίου 2019, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των επαναληπτικών εκλογών στις 2 Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός πραγματοποιείται για οφειλή ύψους 250.000 ευρώ, η οποία αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης της Εθνικής Τράπεζας που ανέρχεται σε 3.100.681,93 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση κατάσχεσης, είναι 11 κτιριακά συγκροτήματα με συνολικό εμβαδό 19.581,90 τ.μ. σε οικόπεδο 33,3 στρεμμάτων με δεντροφύτευση για να υπάρχει ιδιωτικότητα και εκτεταμένη ασφαλτόστρωση. Ο εν λόγω χώρος διαθέτει συστήματα ασφαλείας, ράμπες, γεφυροπλάστιγγα, γεώτρηση, 146 θέσεις στάθμευσης και πέντε για φορτηγά, ενώ έχει δημιουργηθεί και γήπεδο μπάσκετ.

Η τιμή της πρώτης προσφοράς έχει οριστεί -και αυτή τη φορά- στα 7.607.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά τις εκτυπωτικές μονάδες, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί σε 1.538.880 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter