Η Τζέσικα Σίμπσον ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της

Η Τζέσικα Σίμπσον ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της

Η Τζέσικα Σίμπσον είναι έτοιμη να τα πει όλα στα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσουν το 2020.

«Θα κυκλοφορήσω το πρώτο βιβλίο μου στις 4 Φεβρουαρίου με τον @harpercollinsus» έγραψε η σταρ της ποπ, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας σε ανάρτησή της στο Instagram. «Έχω δουλέψει τόσο σκληρά γι’ αυτό – άνοιξα την καρδιά μου με έναν τέτοιο τρόπο και ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο».

Το βιβλίο, ο τίτλος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, θα παρουσιάζει τη ζωή της τραγουδίστριας της ποπ, σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι, επικεφαλής αυτοκρατορίας μόδας και μητέρας.

Στο βιβλίο περιγράφονται η πορεία της στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της «Newlyweds», το διαζύγιό της που πήρε πολύ δημοσιότητα, η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, η άνοδος στα Billboard charts, η εύρεση νέου έρωτα, η δημιουργία οικογένειας και η ίδρυση επιτυχημένης επιχείρησης. Θα είναι μια ειλικρινής, πίσω από τη σκηνή ματιά του πώς επέλεξε να μαθαίνει από κάθε κακή στιγμή, να εξελίσσεται μουσικά, να γίνεται πιο ατρόμητη επιχειρηματίας, αναφέρεται στην περίληψη των απομνημονευμάτων.

Η Σίμπσον, 39 ετών, παντρεύτηκε τον αρχηγό του ποπ και R&B γκρουπ 98 Degrees, Νικ Λάτσι το 2002 και χώρισαν το 2006. Η ζωή τους ήταν θέμα στα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων και συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των θαυμαστών τους σε όλο τον κόσμο.

Μετά το διαζύγιό τους, η Τζέσικα Σίμπσον παντρεύτηκε τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Έρικ Τζόνσον και έχουν τρία παιδιά, τον 7χρονο Μάξγουελ, την 6χρονη Έις και τη νεογέννητη Μπέρντι Μέι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter