Η Τζώρτζια Κεφαλά ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας στους «Σπαρτιάτες»; (Video)

Η Τζώρτζια Κεφαλά ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας στους «Σπαρτιάτες»; (Video)

Εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν οι θέσεις που διατύπωσε η νεοεκλεγείσα βουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Τζώρτζια Κεφαλά, σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες», που έχει τη στήριξη του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα, η ίδια, κληθείσα να σχολιάσει την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος στη Βουλή σημείωσε ότι «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά συμπλήρωσε ότι «δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες», αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι υπάρχουν «θέσεις» του κόμματος των «Σπαρτιατών» με τις οποίες συμφωνεί.

Απορίας άξιο είναι ωστόσο εάν η Πλεύση Ελευθερίας, συντάσσεται με αυτές τις δηλώσεις για τους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι τη βραδιά των εκλογών της 25ης Ιουνίου, έσπευσαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον Ηλία Κασιδιάρη.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter