H Vodafone Innovus απέσπασε Gold βραβείο για την υπηρεσία Vodafone Smart Coffee Machines

H Vodafone Innovus απέσπασε Gold βραβείο για την υπηρεσία Vodafone Smart Coffee Machines

Με το Gold βραβείο για την καινοτόμο ΙοΤ υπηρεσία Vodafone Smart Coffee Machines, η οποία αναπτύχθηκε στην Ελλάδα και διατίθεται στην διεθνή αγορά από τον Όμιλο Vodafone, διακρίθηκε στα Business IT Excellence Awards 2019 η θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, Vodafone Innovus.

Η βράβευση της υπηρεσίας Vodafone Smart Coffee Machines της Vodafone Innovus, η οποία διακρίθηκε για τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού των Business IT Excellence Awards, έγινε στο πλαίσιο της ενότητας «εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους».

Η λύση Vodafone Smart Coffee Machines δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων από επαγγελματικές μηχανές καφέ, «ξεκλειδώνοντας» σημαντικά δεδομένα. Έτσι επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί επαγγελματικές μηχανές καφέ να ελέγχει την ποιότητα του καφέ και την κατανάλωση καφέ, νερού και του ρεύματος, καθώς και την κατάσταση λειτουργίας της μηχανής, και να λαμβάνει ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης. Επίσης, μπορεί να ελέγχει τη γεωγραφική θέση της μηχανής και να την εντοπίσει σε περίπτωση κλοπής.

Μέσα από την συγκεκριμένη υπηρεσία οι πελάτες της υπηρεσίας Vodafone Smart Coffee Machines, όπως εταιρείες εμπορίας καφέ που παραχωρούν σε εταιρείες εστίασης τις μηχανές δωρεάν με συμβόλαιο αποκλειστικής παροχής καφέ, μπορούν να ελέγξουν κατά πόσο τηρείται η σχετική σύμβαση, να διασφαλίσουν την τήρηση υψηλών standards ποιότητας και να επέμβουν άμεσα σε περίπτωση δυσλειτουργίας, αλλά και να προγραμματίσουν τις απαραίτητες επισκέψεις ανάλογα με τη χρήση της μηχανής.

Με αφορμή την συγκεκριμένη διάκριση, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Innovus, κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος δήλωσε: «Αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών λύσεις που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους και να ενδυναμώσουν τους τελικούς αποδέκτες των υπηρεσιών τους διεθνώς. Χάρη στο ταλέντο, το όραμα, την αφοσίωση και τις ικανότητες των ανθρώπων της Vodafone Innovus δημιουργήσαμε μία υπηρεσία που μπορεί να ψηφιοποιήσει την βιομηχανία του καφέ – μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου».

Η γενική διευθύντρια του Vodafone Business, κυρία Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Η Vodafone Ελλάδας αποτελεί έναν σταθερό συνεργάτη που υποστηρίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα επιχειρήσεις όλων των μεγεθών στη διαδρομή τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες. Μέσα από το Internet of Things – έναν κορυφαίο πυλώνα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, στον οποίο η Vodafone επενδύει στρατηγικά – μπορούμε να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους με λύσεις που καλύπτουν ακόμη και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες».

Η Vodafone Innovus είναι ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ, που ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και αποτελεί πλήρως θυγατρική εταιρία της Vodafone από το 2012. Με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία μέσω της ανάπτυξης προηγμένων λύσεων, η Vodafone Innovus αναγνωρίζεται ευρύτερα από πολλούς αναλυτές της αγοράς ως σημαντικός εταίρος του Vodafone Global IoT, προσφέροντας λύσεις ΙοΤ και NB-IoT για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, και λειτουργεί ως καταλύτης στην αγορά. Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Vodafone επενδύει στις πιο σύγχρονες και ανθεκτικές στο μέλλον ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα 26 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, υλοποιώντας ένα στρατηγικό πλάνο για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ έως το 2020. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter