Η Vodafone Innovus και η AUSTRIACARD AG θα συνεργαστούν για την παροχή υψηλής ασφάλειας και ευφυίας καινοτόμων υπηρεσιών IoT

Η Vodafone Innovus και η AUSTRIACARD AG θα συνεργαστούν για την παροχή υψηλής ασφάλειας και ευφυίας καινοτόμων υπηρεσιών IoT

Η Vodafone Innovus, θυγατρική εταιρεία της Vodafone Ελλάδας που ειδικεύεται σε λύσεις Internet of Things και η AUSTRIACARD AG, αναγνωρισμένη για τις υποδομές τεχνολογίας πληροφορίων και πληρωμών υψηλής ασφαλείας, συμφώνησαν να παρέχουν από κοινού ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων ΙοΤ υπηρεσιών υψηλής ασφαλείας. 

Ανταποκρινόμενες στις προκλήσεις και την πολυπλοκότητα του IoT, το οποίο αυξάνει τις ανάγκες επίβλεψης και διαχείρισης εξαιρετικά ασφαλών και πολύτιμων περιουσιακών στοιχείων, οι δύο εταιρείες πρόκειται να επικεντρωθούν στην παροχή λύσεων ΙοΤ, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ασφάλεια και ευφυία για την προστασία των αγαθών στους τομείς της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, των θαλάσσιων μεταφορών, της εφοδιαστικής αλυσίδας για ιδιαίτερα ευαίσθητα φορτία και των δικτύων διανομής ενέργειας.

«Χάρη στους εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους μας, την ισχυρή τεχνογνωσία μας και την πρόσβαση στα παγκόσμια και ασφαλή αδειοδοτημένα μας δίκτυα επικοινωνιών για LTE, συμπεριλαμβανομένου του NB-IoT, είμαστε σε θέση να διασυνδέσουμε τις πλέον απαιτητικές επιχειρήσεις διεθνώς. Η εμπιστοσύνη της AUSTRIACARD στην Vodafone Innovus σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την εξασφάλιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των συνδρομητών μας και για την ενδυνάμωση όχι μόνο των πελατών μας, αλλά και των δικών τους πελατών» δήλωσε ο κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Innovus.

«Η NAUTILUS, η εταιρική επωνυμία της AUSTRIACARD AG στον τομέα της ασφάλειας του ΙοΤ, εισάγει τα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου των πληρωμών στον κόσμο του ΙοΤ και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους του κλάδου» δήλωσε ο κ. Νικόλαος Λύκος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Σχετικά με τη Vodafone Innovus

Η Vodafone Innovus είναι ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ, που ιδρύθηκε το 2004 στην Αθήνα και αποτελεί πλήρως θυγατρική εταιρία της Vodafone από το 2012. Με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία μέσω της ανάπτυξης προηγμένων λύσεων, η Vodafone Innovus αναγνωρίζεται ευρύτερα από πολλούς αναλυτές της αγοράς ως σημαντικός εταίρος του Vodafone Global IoT, προσφέροντας λύσεις ΙοΤ και NB-IoT για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Σχετικά με την AUSTRIACARD

Η AUSTRIACARD είναι μια αυστριακή εταιρία Holding στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής με κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα των Hardware Embedded Systems. Μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στις εκτυπώσεις ασφαλείας, που ξεπερνά τα 120 έτη, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν οργανισμό που είναι σήμερα ευρύτερα γνωστός για τις λύσεις πληρωμών EMV, τα έξυπνα κυβερνητικά έγγραφα ασφαλείας, τις κάθετες λύσεις επικοινωνίας προς περισσότερους από 300 εκατομμύρια πελάτες ετησίως, καθώς επίσης και για τις υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες λύσεις IoT. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter