Η Vodafone ξεκίνησε τον διεθνή διαγωνισμό «Future Changers»

Η Vodafone ξεκίνησε τον διεθνή διαγωνισμό «Future Changers»

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τεχνολογίας στον κόσμο. Αποστολή της Vodafone είναι να «συνδέσει» τους ανθρώπους με τις τεχνολογίες της, ώστε να ζουν καλύτερα σήμερα και στο μέλλον.

Μέρος της δέσμευσης της εταιρείας είναι να βελτιώσει τη ζωή 1 δισεκατομμυρίου ανθρώπων και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αντίκτυπο μέχρι το 2025, λαμβάνοντας δράση για την προστασία του πλανήτη.

Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στην περιβαλλοντική αποδοτικότητα, ως ένα βασικό πυλώνα που συνθέτει τη στρατηγική της Βιώσιμης ανάπτυξης, και αξιοποιεί την τεχνολογία για τη δημιουργία ενός μέλλοντος, όπου η επιχειρηματικότητα και το κοινό καλό θα είναι έννοιες αλληλένδετες. Στόχος της εταιρείας είναι η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 50%, η αγορά 100% ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και η ανακύκλωση του 100% των αποβλήτων του δικτύου έως το 2025.

Η Vodafone Ελλάδας προσκαλεί την επόμενη γενιά πρωτοπόρων, τους Future Changers σε έναν διεθνή διαγωνισμό για νέους άνω των 18, με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων και πιο καινοτόμων ιδεών για τη δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος που θα συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν 15 χώρες του Ομίλου Vodafone και οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν την πρότασή τους σε γραπτή μορφή ή βίντεο, όπου θα περιγράφεται συνοπτικά η ιδέα τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας της Vodafone Future Changers στην διεύθυνση https://careers.vodafone.com/futurechangers από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου.

Οι δέκα καλύτερες ιδέες θα αξιολογηθούν από ένα πάνελ κριτών του κλάδου και στον νικητή/ τη νικήτρια θα δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσει τη δική του / της ιδέα σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου, καθώς και χρηματικό βραβείο αξίας £ 5.000. Η Vodafone πρόκειται επίσης να διαθέσει έναν μέντορα, ο οποίος θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση της ιδέας που κέρδισε στον διαγωνισμό.

Το Imperial College του Λονδίνου θα προσφέρει υποστήριξη και ενθάρρυνση στον νικητή του βραβείου, μέσω του προγράμματος Techcelerate διάρκειας τριών μηνών, το οποίο δημιουργεί, ενεργοποιεί και στηρίζει το επιχειρηματικό δυναμικό χάρη σε έναν συνδυασμό βιωματικής εκπαίδευσης και πρόσβασης στο επιχειρηματικό οικοσύστημα του Imperial College.

Η Ηρώ Μέλλιου, διευθύντρια του Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η διαφορά που μπορούν να κάνουν οι νέοι άνθρωποι στο μέλλον είναι τεράστια και ο διαγωνισμός μας, Future Changers αποτελεί πραγματική ευκαιρία για τη Vodafone, ώστε να βρει και να καλλιεργήσει τις καλύτερες ιδέες από τους ψηφιακούς πρωτοπόρους, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν το περιβάλλον μέσω της τεχνολογίας».

Ο διαγωνισμός Future Changers, αποτελεί μέρος του στρατηγικού στόχου της Vodafone Ελλάδας για την ενδυνάμωση των νέων, προσφέροντας την απαραίτητη εκπαίδευση και τα εφόδια, ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις τεχνολογικές απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο. Δίνει την ευκαιρία στους νέους να οραματιστούν και να ανακαλύψουν νέες ψηφιακές λύσεις μειώνοντας το περιβαλλοντικό αντίκτυπο σε μια διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογικά σύγχρονη αγορά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter