Η «βόμβα» έσκασε στη Βαρκελώνη: Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Η «βόμβα» έσκασε στη Βαρκελώνη: Τέλος ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα!

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στη Βαρκελώνη και ταρακούνησε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς πριν λίγη ώρα η Μπαρτσελόνα με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό το «διαζύγιο» της με τον Λιονέλ Μέσι μετά από 17 ολόκληρα χρόνια!

Αν και όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν κανονικά τη συνεργασία τους, οι Καταλανοί προχώρησαν σε μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση και ενημέρωσαν επίσημα πως ο Αργεντινός σούπερ-σταρ αποτελεί, πλέον, παρελθόν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή νέου συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό δεν θα συμβεί τελικά. Και ο λόγος όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί είναι ότι μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga, είναι αδύνατη η παραμονή του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη.

Mία είδηση που προκάλεσε σοκ στη φίλαθλη κοινή γνώμη, αλλά και στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, καθώς παρά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών είχε φτιάξει.

Ο μεγάλος άσος αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε για 17 σερί σεζόν, από το 2004 ως το 2021 μετρώντας 520 συμμετοχές και 474 γκολ. Με τους Καταλανούς κατέκτησε 10 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Champions League και 7 Κύπελλα Ισπανίας.

Συνέντευξη τύπου

Όπως ήταν φυσικό, το διαζύγιο του Μέσι με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε σφoδρές αντιδράσεις στην Βαρκελώνη κι έτσι αύριο στις 11 το πρωί (6/8) ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να δώσει απαντήσεις.

Στο μεταξύ, τα σενάρια για το μέλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ ξεκίνησαν. Σύμφωνα με όσα γράφονται αυτές τις ώρες στα διεθνή ΜΜΕ τρεις είναι οι δρόμοι του Μέσι: η Παρί Σεν Ζερμέν που τον θέλει από καιρό και μάλιστα ο Νεϊμάρ με τον οποίο είναι φίλοι πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο δεύτερος δρόμος είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα που θέλει επίσης να ξανασυνεργαστεί μαζί του μετά την θητεία τους στην Μπάρτσα. Και ο τρίτος δρόμος είναι να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να παίξει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter