Η Warner δείχνει το μέλλον στο σινεμά

Η Warner δείχνει το μέλλον στο σινεμά

Πήρε τις αποφάσεις της για το 2021 η Warner και έδωσε στη δημοσιότητα τον τρόπο που θα προβληθούν οι ταινίες της στο νέο έτος εν μέσω πανδημίας.

Η εταιρεία κολοσσός που διαθέτει μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, όπως το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, το «Matrix 4» των Γουατσόφσκι, το «The Little Things», το «Godzilla vs. Kong», το «The Conjuring: The Devil Made Me Do It», το «Space Jam: A New Legacy», το «Mortal Kombat», τη νέα ταινία του Κλιντ Ίστγουντ «Cry Matcho» κ.α. ανακοίνωσε την ταυτόχρονη προβολή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO Max.

Δείτε το τρέιλερ από το «Dune»:

 Τα συγκεκριμένα μπλοκμπάστερ της Warner, που συνολικά ξεπερνούν σε κόστος παραγωγής το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, θα ξεκινήσουν τις προβολές τους από τα φετινά Χριστούγεννα με την πρεμιέρα του «Wonder Woman 1984» στο HBO Max.

Δείτε το τρέιλερ της «Wonder Woman 1984»

Η πρόεδρος της Warner Media Αν Σάρνοφ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η παραπάνω απόφαση πάρθηκε με μεγάλη αγωνία και ανάμεικτα συναισθήματα καθώς «κανείς δεν επιθυμεί περισσότερο από μας την επιστροφή του κόσμου στις αίθουσες» αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί προκειμένου να στηριχθεί δυναμικά η κινηματογραφική αγορά που έχει πληγεί όσο ελάχιστες, να δοθεί βοήθεια στους συνεργάτες της εταιρείας και να ανακουφιστούν και οι θεατές που είτε δεν έχουν πρόσβαση στην κινηματογραφική αίθουσα είτε δηλώνουν επιφυλακτικοί όσον αφορά την επιστροφή τους σε αυτήν. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter