Η Wonder Woman κι ο πόλεμος στην Λωρίδα της Γάζας

Η Wonder Woman κι ο πόλεμος στην Λωρίδα της Γάζας

Η ηθοποιός που υποδύεται την θρυλική αμαζόνα της DC «Wonder Woman», η Γκαλ Γκαντότ μιλά για τον πόλεμο στη Γάζα και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

H ισραηλινής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ Γκαλ Γκαντότ πήρε θέση για το τελευταίο επεισόδιο στην πολύχρονη πολεμική αντιπαράθεση μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινίων.  Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Η καρδιά μου ραγίζει. Η πατρίδα μου βρίσκεται σε πόλεμο κι  ανησυχώ για την οικογένειά και τους φίλους μου. Ανησυχώ για τους ανθρώπους μου. Είναι ένας φαύλος κύκλος που συνεχίζεται για πολύ καιρό. Έχει δικαίωμα το Ισραήλ να ζει ως ελεύθερο και ασφαλές έθνος. Στους γείτονές μας αξίζει το ίδιο. Προσεύχομαι για τα θύματα και τις οικογένειές τους, προσεύχομαι να σταματήσει αυτή η αφάνταστη εχθρότητα. Προσεύχομαι οι ηγέτες μας να βρουν μια λύση, ώστε να μπορούμε να ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, ειρηνικά. Προσεύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες.» 

Το ποστ της ηθοποιού στο twitter εδώ:

Οι αντιδράσεις από το κοινό ήταν διχασμένες αλλά οι πιο οργισμένες κατέκριναν την απόφαση της ηθοποιού να κρατήσει ίσες αποστάσεις. Μάλιστα αρκετοί αναφέρθηκαν όχι μόνο στην ισραηλινή καταγωγή της αλλά και στο γεγονός ότι έχει υπηρετήσει στον ισραηλινό στρατό, ενώ επικρίθηκε έντονα επειδή δεν αναφέρει τους παλαιστινίους με το όνομα τους αλλά μόνο ως «γείτονες». Κάποιοι μάλιστα επώνυμοι συνάδελφοι της όπως η Μπρι Λάρσον («Captain Marvel») φαίνεται να έκαναν unfollow την σταρ λόγω της παραπάνω δήλωσης της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter