Η Ώρα Αποφάσεων πήρε… αποφάσεις – Διαγράφει Ραγκούση!

Η Ώρα Αποφάσεων πήρε… αποφάσεις – Διαγράφει Ραγκούση!

Άρχισαν οι διαγραφές στην Ώρα Αποφάσεων – τώρα, βέβαια, το ερώτημα εδώ κυρία Διαμαντοπούλου μας, είναι ότι δεν είστε ακόμα… κόμμα για να κάνετε και διαγραφές – και μάλιστα για τα «μάτια» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης! 

Το θέμα αφορά στην απόφαση του Γιάννη Ραγκούση, ιδρυτικού μέλους της Ώρας Αποφάσεων, να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά και να παραστεί στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε αντίθεση με τους Άννα Διαμαντοπούλου και Γιώργο Φλωρίδη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην γραμματέας και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook την πρόθεσή του να μιλήσει στο συνέδριο, σημειώνοντας μάλιστα ότι άκουσε με προσοχή «τις σωστές και σημαντικές προτάσεις της Φώφης Γεννηματά για τα βήματα που πρέπει να γίνουν προς τη δημιουργία νέου, ενωμένου, προοδευτικού φορέα».

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ανακοινώθηκε από την Ώρα Αποφάσεων ότι με τον Γιάννη Ραγκούση «οι δρόμοι μας χωρίζουν»! Ε βέβαια, δεν τους έφτανε η παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη – με τον οποίο ξεκίνησαν ως συνεργάτες και πολύ σύντομα τα «έσπασαν» – στο συνέδριο της ΔΗΣΥ, να πάει και ο Ραγκούσης, πολύ πάει σου λέει!

Το θέμα είναι, φεύγει ο ένας, διώχνετε τον άλλον, δεν έχετε μείνει και πολλοί… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter