Η ώρα του μεγάλου τελικού στην Euroleague

Η ώρα του μεγάλου τελικού στην Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης του MVP της διοργάνωσης, Λούκα Ντόνσιτς, αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα.

Ο Σέρβος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού που έχει σηκώσει 9 κούπες σε έντεκα τελικούς, θέλει να οδηγήσει την Φενέρμπαχτσε, μαζί με τον Κώστα Σλούκα, στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης παρέσυρε στον ημιτελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και ευελπιστεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, μετά το 2015, γιορτάζοντας την κατάκτηση του τροπαίου για δέκατη φορά στην ιστορία της.

Εν τω μεταξύ, ο Σλοβένος Λούκα Ντόνσιτς, της Ρεάλ Μαδρίτης, παρέλαβε από τον Θοδωρή Παπαλουκά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την εφετινή Ευρωλίγκα.

Aγωνιστικά τώρα, οι δύο ημιτελικοί έδειξαν πως θα κινηθούν οι ομάδες σήμερα το βράδυ. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε με μπόλικο «ξύλο» τη Ζαλγκίρις που ήταν αρκετά άπειρη για να κάνει την έκπληξη, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε την πληρότητά της και την κακή εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Πλέον στην πρωτεύουσα της Σερβίας το μόνο που απομένει είναι να αναδειχτεί η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2018. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει να βρίσκεται σε… αποστολή. Οι Τούρκοι έχουν ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους και είναι βέβαιο ότι ο Σέρβος τεχνικός θα κάνει πολλά… κόλπα ούτως ώστε να μπλοκάρει τα μεγάλα αστέρια της «Βασίλισσας». Το παιχνίδι αναμένεται να είναι «κλειστό», αλλά θα στηρίξουμε το «διπλό» και μάλιστα με διαφορά δύο ή περισσότερων πόντων, καθώς ο Πάμπλο Λάσο δεν φημίζεται για τις ικανότητες του στο κοουτσάρισμα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter