Η «Ώρα των Πρωταθλητών» με σπέσιαλ καλεσμένους και πλούσιο ρεπορτάζ στη Nova!

Η «Ώρα των Πρωταθλητών» με σπέσιαλ καλεσμένους και πλούσιο ρεπορτάζ στη Nova!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, «Ώρα των Πρωταθλητών» με εκλεκτούς καλεσμένους και σπέσιαλ αφιερώματα.

Ξεκίνημα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο Novasports2HD με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα, να συνομιλούν ζωντανά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Βασίλη Κωνσταντίνου για την προσπάθεια των βετεράνων του Παναθηναϊκού να αναλάβουν δράση για τη σωτηρία της ομάδας, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Στη συνέχεια και εν όψει του αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΟΚ και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το χαμό του παλιού άσου σε τροχαίο δυστύχημα, Γιώργου Μητσιμπόνα, θα υπάρξει σύνδεση με τη Λάρισα, από όπου ο Γιάννης Καραλής θα έχει καλεσμένους στο Αλκαζάρ, την σύζυγο και την κόρη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Βάσω και Πωλίνα, καθώς και τον Γιάννη Αλεξούλη, με τον οποίο ήταν 11 χρόνια συμπαίκτες σε Λάρισα και ΠΑΟΚ. Παράλληλα, μιλούν οι πρώην συμπαίκτες του στη Λάρισα, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και ο επιστήθιος φίλος του Νίκος Μίχος, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο τη στιγμή του ατυχήματος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Ροντρίγκο Ρέι στον δημοσιογράφο των καναλιών Novasports, Κωστή Μπότσαρη. Τη σκυτάλη ξαναπαίρνει ο Γιάννης Καραλής, αυτή τη φορά από το «AEL FC Arena» όπου και θα συνομιλήσει με τους βετεράνους της ΑΕΛ, Θεολόγη Παπαδόπουλο και Γιώργο Αγορογιάννη για τον αγώνα ΑΕΛ – ΠΑΟΚ.

Επίσης στην «Ώρα των Πρωταθλητών» θα υπάρχει θέμα για τα καλύτερα ελληνικά και ξένα γκολ από φάουλ, με αφορμή αυτό που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Επιπλέον, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν ρεπορτάζ για τον κορυφαίο αρσιβαρίστα όλων των εποχών, Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου, που βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Για τον Σουλεϊμάνογλου και για τις μάχες που έδωσαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, μιλάει ο Βαλέριος Λεωνίδης.

Συνέχεια την Κυριακή 1η Οκτωβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη που θα βάλουν τους τηλεθεατές στο ρυθμό του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Ο Γιάννης Καραλής σε ζωντανή σύνδεση από την Αρκαδική Βιολογική Φάρμα, θα συνομιλήσει με τον υπεύθυνο της φάρμας Χρήστο Κενέ καθώς και έναν ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης.

Η συνέχεια μεταφέρεται αργότερα στο γήπεδο του της αρκαδικής ομάδας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», από όπου ο Γιάννης Καραλής θα έχει καλεσμένο τον Γρηγόρη Μάκο και θα συνομιλήσουν για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ. Τέλος, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τις δύο ημέρες, όλα τα γκολ, highlights και πλούσιο ρεπορτάζ από την 6η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ενώ θα υπάρχει και ενημέρωση από τα ξένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter