Η Ξάνθη στα ύψη, 3-1 τον Βόλο

Η Ξάνθη στα ύψη, 3-1 τον Βόλο

Η Ξάνθη επέστρεψε εντυπωσιακά στις νίκες την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας καθώς νίκησε σήμερα (29/9) στα Πηγάδια με 3-1 τον ΝΠΣ Βόλου.

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο και έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες. Τελικά στο 40’ η Ξάνθη βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ. Ο Στάρτζεον πάσαρε στον Τεσέιρα εντός περιοχής και ο τελευταίος με αριστερό πλασέ, έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος η Ξάνθη παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερη και κατάφερε να κάνει το 3-0 χάρη σε γκολ των Αμορίμ στο 54’ και Φοσέ στο 89’. Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ατιγιάτ.

Ο διαιτητής Τζήλος κιτρίνισε τους Μουνίθ, Κοβάτσεβιτς, Φεράρι, Μουλέν

ΞAΝΘΗ: Άμπαντ, Στάρτζεον, Μαλεζάς, Κοβάτσεβιτς, Ρενέλα (76’ Φοσέ), Μουλέν, Σόσα, Ντε Αμορίμ (82’ Μπαριέντος), Καρασαλίδης, Τεσέιρα (67’ Τερκί), Ντίρεσταμ

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης (67’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης (61’ Μαντζής), Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57’Ατιγιάτ), Γέντρισεκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter