Η Χαριλάου Τρικούπη δείχνει γκάφα βουλευτή της ΝΔ για τα 150 ευρώ του εμβολίου

Η Χαριλάου Τρικούπη δείχνει γκάφα βουλευτή της ΝΔ για τα 150 ευρώ του εμβολίου
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κέλλας

Για «γκάφα ολκής» κατηγορεί η Χαριλάου Τρικούπη γαλάζιο βουλευτή σχετικά με αναφορές του στο εμβόλιο κατά του Covid-19 και την κάρτα των 150 ευρώ που δίνει κυβέρνηση της ΝΔ προς τους νέους.

Με καυστικό σχόλιο το ΚΙΝΑΛ μιλά για «γκάφα ολκής και μάλιστα διπλή, από τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρήστο Κέλλα, ο οποίος, μετά την πρόσφατη παραβίαση των μέτρων με το τρικούβερτο γλέντι, επανήλθε …δριμύτερος, αυτή τη φορά στη βουλή».

Η Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνει ότι ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε προσωπικά στην επίσης Λαρισαία βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία είχε προηγηθεί στο βήμα του κοινοβουλίου και είχε κατακεραυνώσει το 150άρι της Κυβέρνησης στα νέα παιδιά για να εμβολιαστούν και κυρίως για την ηθική που μια τέτοια πολιτική εξαγγελία παράγει, φέρνοντας ως παράδειγμα τα δικά της που θα πρέπει με τη λογική της Κυβέρνησης να τα …χαρτζιλικώνει για κάθε επωφελή επιλογή τους.

Ο Χρήστος Κέλλας , όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, “ξεσπάθωσε”, λέγοντας: «…για τα παιδιά σας που λέτε ότι αισθάνονται ότι εξαγοράζονται με 150 ευρώ, δεν το πιστεύω, γιατί τα ξέρω και είναι εξαιρετικά παιδιά. Θα σας πω, όμως, ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν, απευθυνόμενα σε εμένα, να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα, χωρίς να υπάρξει το 150άρι, κυρία Λιακούλη. Αυτή είναι η διαφορά μας, για να καταλάβετε γιατί εμείς είμαστε εκεί που είμαστε»».

Ο Χρήστος Κέλλας, όπως σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, «έδωσε το…τελικό χτύπημα λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν αναφερόμενος στον καθηγητή που εξήρε προηγούμενα η κ. Λιακούλη, είπε “ξέρω τον κ. καθηγητή, τον κ. Γουργουλιάνη, τυχαίνει να είμαστε συμφοιτητές και τον αγαπώ ιδιαίτερα, αν και είναι Βολιώτης”».

Για να καταλήξει η Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας: «Μετά από αυτά, όλοι έμειναν άφωνοι, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να συμμαζέψει , τα ασυμμάζευτα…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter