Η ξεφτίλα του Πατούλη που ανακάλυψε τα δακρυγόνα και αναζητά ψηφαλάκια

Και ξαφνικά, μια Κυριακή μεσημέρι, ο κ. Πατούλης ανακάλυψε ότι τα δακρυγόνα κάνουν κακό, είναι επικίνδυνα για την υγεία και απαράδεκτο μέσο καταστολής. 

Είναι βλέπεις που η κυβέρνηση δεν είναι του Αντώνη Σαμαρά, οπότε τα "αριστερά" δακρυγόνα έφεραν ...δάκρυα στα μάτια του όψιμου υπερασπιστή των αγνών διαδηλωτών. Άλλωστε ο πολιτικάντης ιατρός, διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και καταγγέλλει τα δακρυγόνα ως μέσο φίμωσης των χιλιάδων διαδηλωτών και όχι εναντίον των ακροδεξιών που πήγαν να μπουν στη Βουλή.

Προφανώς και δεν είναι κανείς υπέρ των δακρυγόνων. Καλό όμως είναι οι ευαισθησία να μην εκδηλώνεται "αλά καρτ".

Ο κ. Πατούλης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης έχει ανάγκη ψήφων και προφανώς το ακροδεξιό κοινό το χρειάζεται. Διαβάστε την ανακοίνωση του κυρίου Πατούλη / Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών: 

Ο ΙΣΑ εκφράζει την αγανάκτηση του για τη ρίψη επικίνδυνων χημικών ουσιών στο ειρηνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και θα καταθέσει άμεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για την αντιδημοκρατική και επικίνδυνη αυτή ενέργεια

O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει την αγανάκτησή του για την ρίψη χημικών ουσιών με επιβλαβείς ουσίες, στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πρόκειται άμεσα να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό αυτό μέσο καταστολής που έθεσε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ο ΙΣΑ θεωρεί εγκληματικό το γεγονός ότι τα επικίνδυνα αυτά χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν ενάντια σε οικογένειες που διαδήλωναν ειρηνικά και έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών και ηλικιωμένων. Ακόμη θεωρεί απαράδεκτο ότι η εγκληματική αυτή ενέργεια γίνεται με την ανοχή και την συγκάλυψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η οποία ανήκει στο ιατρικό σώμα και οφείλει να προστατεύει τη Δημόσια υγεία.

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής: «Καταγγέλλουμε το αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο αυτό μέσο καταστολής ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου για τα εθνικά μας συμφέροντα που βάναυσα καταπατούνται. Η χρήση των χημικών ουσιών, έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ακόμα και παιδιών ενώ πέρα από τις άμεσες βλάβες στην υγεία, έχει επιπτώσεις στο σύνολο του πληθυσμού που παραμένει στην περιοχή. Καθώς έχει αποδειχθεί ότι η χρήση τους, σε μικροπεριβάλλοντα, προκαλεί τη συσσώρευση τοξικών χημικών ενώσεων, σε επίπεδα ικανά να επιφέρουν συμπτώματα στους κατοίκους της περιοχής για μακρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέλεξαν το βάναυσο αυτό τρόπο για να φιμωθεί η φωνή των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.