Η χιουμοριστική απάντηση Τσίπρα για τις σχέσεις του με τον Τσακαλώτο

Η χιουμοριστική απάντηση Τσίπρα για τις σχέσεις του με τον Τσακαλώτο

Mε χιούμορ αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στις σχέσεις του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα ‘κούρεμα’ του Ευκλείδη.

«Όχι γιατί συνηθίζει να έχει κοντά μαλλιά ο ίδιος, αλλά γιατί το να είναι κάποιος πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μάλιστα υπεύθυνος των διαρκών επιτροπών οικονομίας και παραγωγής και συντονιστής του ευρύτερου κύκλου των τομεαρχών που αφορούν την οικονομία, δεν είναι ‘κούρεμα’, είναι πολύ σημαντική θέση ευθύνης».

Διαβεβαίωσε ότι είναι άριστη η σχέση τους και η πολιτική και η συντροφική και επίσης ότι «εμείς στην αριστερά έχουμε άλλους κώδικες δεοντολογίας και επικοινωνίας». «Δεν υπάρχει υποτίμηση όταν κάποιος δίνει τη μάχη από ένα τόσο καίριο μετερίζι. Κι όταν εμείς διαφωνούμε καμιά φορά, δεν διαφωνούμε γιατί θέλει να βάλει τρικλοποδιά ο ένας στον άλλον. Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπάρχουν ούτε βαρονίες ούτε τιμάρια, αυτά είναι σε άλλα κόμματα. Οι διαφωνίες είναι πολιτικές και ιδεολογικές», είπε. Διαβεβαίωσε επίσης ότι ο κ. Τσακαλώτος παραμένει βασικός συνεργάτης του και για τα θέματα οικονομικής πολιτικής και όχι μόνο. Πρόσθεσε ότι από εκεί και πέρα «έχουμε συλλογικό καθήκον να δώσουμε και σε μια νέα γενιά στελεχών που μέχρι σήμερα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους, τη δυνατότητα να δείξει την αξία της. Είπε ότι και η στελεχιακή ανανέωση είναι μια προτεραιότητα για τον ίδιο και πως αυτή η κατεύθυνση υπηρετείται συλλογικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter