Η χλιδάτη και ανέμελη ζωή της Χριστίνας Φαρμάκη, συζύγου του Νίκου Μανιαδάκη, στο Λονδίνο

Η χλιδάτη και ανέμελη ζωή της Χριστίνας Φαρμάκη, συζύγου του Νίκου Μανιαδάκη, στο Λονδίνο

Υπερπολυτελή βίο διάγει η σύζυγος του καθηγητή της ΕΣΔΥ και εμπλεκόμενου στην υπόθεση της Novartis –έχει ασκηθεί εναντίον δίωξη για παθητική δωροδοκία- Χριστίνα Φαρμάκη. 

Η πρώην τραγουδίστρια είναι η κάτοχος του προφίλ στο Instagram που έχει όνομα «mrs_goldpoison». Στο προφίλ της η Χριστίνα Φαρμάκη, σε ρόλο influencer, απαθανατίζεται να φωτογραφίζεται στην Αγγλία, φορώντας ακριβά ρούχα –δικής της γκαρνταρόμπας όπως δηλώνει-, σε μια πρωτοφανή επίδειξη πλουτισμού. Και μπορεί να πρόκειται για γεγονός που φαινομενικά θα ήταν ήσσονος σημασίας, όμως μόνο τέτοιο δεν είναι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του documentonews.gr ο Νίκος Μανιαδάκης, εναντίον του οποίου έχει επικυρωθεί από τον Οκτώβριου του 2019 η εισαγγελική διάταξη, βάσει της οποίας του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, φρόντισε να «δραπετεύσουν» στο Λονδίνο η σύζυγός του, μαζί με τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα, τα δύο του παιδιά φέρονται να φοιτούν σε κολλέγια, τα δίδακτρα των οποίων ανέρχονται σε 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Κι όλα αυτά ενώ η σύζυγός του, -φέρεται πλέον να συστήνεται ως Grace-, πραγματοποιεί διαδικτυακή επίδειξη πλουτισμού, σπεύδοντας σε κάθε ευκαιρία να παρουσιάσει και το σπίτι της στο Λονδίνο, και κυριότερα το ακριβό της γούστο, που βοήθησε στη διακόσμησή του.

Το ερώτημα που γεννάται όμως, είναι το πως η οικογένεια του Μανιαδάκη διάγει τέτοιον υπερπολυτελή βίο στο Λονδίνο. Πρόκειται για τον άνθρωπο του οποίου οι τραπεζικές καταθέσεις έχουν δεσμευθεί και ο ίδιος διατηρεί μόνο τη θέση του καθηγητή της ΕΣΔΥ. Μια θέση, που αποφέρει έναν μηνιαίο μισθό της τάξεως των 2.000 ευρώ. Πώς γίνεται ο Νίκος Μανιαδάκης -που κυκλοφορούσε στο παρελθόν με αυτοκίνητο μάρκας Aston Martin-, να μπορεί να… τροφοδοτήσει την μεγαλομανία της συζύγου του;

Την δική της απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ» της περασμένης Κυριακής, που αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός. Η εφημερίδα που φέρει τίτλο «Χλιδή στο Λονδίνο εις… υγείαν της Novartis», αναρωτιέται βάσει της υπερπολυτελούς ζωής που διάγει –και κοινοποιεί- η Χριστίνα Φαρμάκη «πόσα λεφτά έχει (πια) ο Νίκος Μανιαδάκης». Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα η Χριστίνα Φαρμάκη κάνει «επίδειξη πλουτισμού και αλαζονείας», υπογραμμίζοντας πως «η κυρία του καθηγητή της ΕΣΔΥ, ο οποίος έπαιρνε μισθό 2.000 ευρώ μικτά και έχει δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, απέδρασε αιφνιδίως στη βρετανική πρωτεύουσα, άλλαξε όνομα και το παίζει Influencer».

Μπορεί οι καχύποπτοι να θελήσουν να δώσουν απάντηση στο παρακάτω ρητορικό ερώτημα, εμείς παρόλα αυτά θα το θέσουμε: Γιατί η Χριστίνα Φαρμάκη δεν εμφανίζεται αγχωμένη σχετικά με τα νομικά… προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, παρά φροντίζει να δημοσιοποιεί πως απολαμβάνει μια ανέμελη και χλιδάτη ζωή; Γνωρίζει κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούμε;

Δείτε ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Χριστίνα Φαρμάκη στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:













Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter