Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στο πρόγραμμα του Σαββόπουλου αποκαλύπτει: «Ήταν συνεννοημένο, το πρότεινα και του άρεσε πολύ» (Video)

Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στο πρόγραμμα του Σαββόπουλου αποκαλύπτει: «Ήταν συνεννοημένο, το πρότεινα και του άρεσε πολύ» (Video)

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε το «ενσταντανέ» της νεαρής γυναίκας που έκανε στριπτίζ κι έμεινε με τα εσώρουχά της, στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σαββόπουλος, λίγο μετά την ερμηνεία της «Συννεφούλας».

Η χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα αποκάλυψε τελικά ότι το «χάπενινγκ» ήταν στημένο και σε γνώση του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος ήθελε να κάνει μια «πικάντικη έκπληξη» στο κοινό του.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Ήτανε συνεννοημένο, ναι, γιατί οι πιο πολύ πιστεύανε ότι ήταν έκπληξη προς τον κύριο Σαββόπουλο, αλλά τελικά ο Σαββόπουλος έκανε έκπληξη στους θεατές του. Έψαχνε χορεύτριες για να πάνε να κάνουν ένα σόου. Δεν ήξερε ακριβώς τι θέλει, ήθελε απλώς να κάνει ένα happening. Ρώτησαν για κάποια χορεύτρια, του είπαν για μένα, μιλήσαμε με τον ίδιο στο τηλέφωνο. Την προηγούμενη ακριβώς ημέρα της πρεμιέρας, δηλαδή ήταν μάλλον φλασιά, πολύ γρήγορο. Με πήρε η γραμματέας το και μου είπε ότι θα με πάρει ο ίδιος» σημείωσε.

Όπως είπε, ακόμη, ο ίδιος ο Σαββόπουλος της είπε ότι θα ήθελε να διοργανώσουν κάτι πιο «πικάντικο», σαν έκπληξη, επί σκηνής η ίδια του πρότεινε το concept και τελικά το υλοποίησαν.

Δείτε αναλυτικά όλη την περιγραφή της Εβίτας Χουντάλα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter