Η «Χουριέτ» στο πλευρό του Σλούκα

Η «Χουριέτ» στο πλευρό του Σλούκα

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας της Φενέρμπαχτσε βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, όταν απέφυγε να κρατήσει πανό που απέτιε φόρο τιμής στην επέτειο των 81 ετών από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ενώ όμως εθνικιστικοί κύκλοι ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι, ο σημαντικός δημοσιογράφος της μεγάλης εφημερίδας στάθηκε στο πλευρό του και ξεσπάθωσε ενάντια στους ανώνυμους υβριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Κατάρα στα απαίσια tweet σας», καταλήγει ο φιλιππικός του.

Αναλυτικά, το καυστικό, αλλά επαινετικό για τον Θεσσαλονικιό αθλητή, σχόλιο του Οζκιέκ:

«Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ!

Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό;

Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία.

Ο Σλούκας έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».

Στο πλευρό του Σλούκα στάθηκε με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών, ενώ με το μέρος του τάχθηκαν πολυάριθμοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε. Ολόκληρο το ιστορικό, μαζί με το σχόλιο του Νίκου Παπαδογιάννη, μπορείτε να το διαβάσετε στο Κουτί της Πανδώρας: Η μοναξιά του σχοινοβάτη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter