Η Χριστιάνα Γαλιάτσου τραγουδάει Χιώτη (video)

Η Χριστιάνα Γαλιάτσου τραγουδάει Χιώτη (video)

Η Χριστιάνα Γαλιάτσου επανέρχεται δισκογραφικά με μια ακόμη ιδιαίτερη πρόταση.

Η προικισμένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει τη διασκευή ενός ιδιαίτερου τραγουδιού του ανεπανάληπτου Μανώλη Χιώτη.

Το «Τραπουλόχαρτο» σε στίχους του Νίκου Φατσέα, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1952 σε ερμηνεία της Ελένης Λαμπίρη και του ίδιου του συνθέτη και βιρτουόζου μουσικού.

Ο Λευτέρης Πουλιού υπογράφει τη διασκευή του τραγουδιού καθώς και την ενορχήστρωση προσδίδοντάς του μία εντελώς νέα, σύγχρονη διάσταση.

Η Χριστιάνα Γαλιάτσου είναι μία πολυτάλαντη ερμηνεύτρια της νέας γενιάς που κινείται με άνεση σε όλο το φάσμα του καλού ελληνικού τραγουδιού. Το διακριτό ηχόχρωμα της φωνής της και η εξαιρετική της τεχνική, της δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται άριστα σε κάθε ερμηνευτική πρόκληση.

Στην πορεία της συναντάμε σπουδαίες συνεργασίες και εκλεκτικές επιλογές.

Στο «Τραπουλόχαρτο», η ερμηνεία της ξεχωρίζει για την πληρότητα, τη νεανική ενέργεια και το μπρίο, που ακολουθεί αρμονικά και τονίζει τον χορευτικό ρυθμό που έχει δώσει στο τραγούδι ο Λευτέρης Πουλιού χαρίζοντάς του καινούρια πνοή, εβδομήντα χρόνια από την πρώτη του εκτέλεση.

Το music video που συνοδεύει την κυκλοφορία αποτελεί μία ευχάριστη, ευρηματική έκπληξη. Το σενάριο είναι της ίδιας της ερμηνεύτριας και η σκηνοθεσία του ταλαντούχου Πάνου Ηλιόπουλου. Την παράσταση εδώ «κλέβει» σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο αγαπημένος, εξαιρετικός ηθοποιός Γιάννης Μποστατζόγλου που τίμησε τη Χριστιάνα με την παρουσία του στην οπτικοποίηση του τραγουδιού.

Και βέβαια η ίδια η ερμηνεύτρια με την όμορφη παρουσία, την «άνεση» και αμεσότητά της στο φακό.

Το «Τραπουλόχαρτο» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μυστικά & Documento

03/07/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter