«Η χρονιά δεν τελείωσε – Από εμάς εξαρτάται»

«Η χρονιά δεν τελείωσε – Από εμάς εξαρτάται»

Για περισσότερη από μισή ώρα έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ύστερα από τη νέα ήττα από τον Ατρόμητο.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες ήθελαν να συζητήσουν τους λόγους για τους οποίους η ομάδα έχει τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με διάφορα θέματα που έχουν προκύψει εντός και εκτός ομάδας.

Όπως γράφει η Live Sport, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως δεν έχει χαθεί ακόμα ο φετινός τίτλος. Παρότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι το μεγάλο φαβορί, στην ΑΕΚ πιστεύουν πως η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί.

«Μόνοι μας φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση και ξέρουμε όλοι πως μπορούμε μόνοι μας να την γυρίσουμε. Κάναμε λάθη, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, όμως η εικόνα μας δεν είναι για αυτά τα αποτελέσματα.

Έχουμε χάσει παιχνίδια που έχουμε παίξει καλά, ενώ σε άλλα πληρώσαμε κάθε λάθος μας. Μη μείνουμε σε αυτό. Μπορούμε να το φέρουμε ξανά στα μέτρα μας. Από εμάς εξαρτάται. Να δείξουμε αποφασιστικότητα, πίστη και να το ξεπεράσουμε. Η χρονιά δεν τελείωσε από τον Νοέμβρη», ειπώθηκαν μετά άλλων στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά τον αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter