Η υποκρισία περισσεύει

Η υποκρισία περισσεύει

Το θράσος του κ. Αυγενάκη έχει ξεπεράσει οποιαδήποτε αλαζονική συμπεριφορά των κυβερνώντων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού τόλμησε να συγχαρεί τον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, τη στιγμή που οι πράξεις του δεν συνάδουν με τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της Ανανεωτικής Κίνησης Αθλητών ΣΕΓΑΣ που διερωτάται αν «μπορεί να μας πει ο κ. Αυγενάκης τι έκανε ως αρμόδιος υπουργός για να στηρίξει τον Μίλτο Τεντόγλου και τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες στίβου 20 μήνες που ασκεί τα καθήκοντά του;»

Και του θυμίζουν τι ακριβώς έκανε: Ακύρωσε τον προγραμματισμό έργων βασικών εγκαταστάσεων στίβου. Μείωσε τον προϋπολογισμό του ΣΕΓΑΣ. Εδωσε έκτακτες επιχορηγήσεις σε διοργανωτές δρομικών αγώνων που δεν διεξάχθηκαν. Εξαφάνισε από την καμπάνια του προγράμματος «Ζήσε αθλητικά» την ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, τον πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτο Τεντόγλου, που υποκριτικά τον συγχαίρει τώρα, και προβάλλει μόνο αθλητές που τον εξυμνούν. Στην ίδια ανακοίνωση θυμίζουν στον υφυπουργό και τι δεν έκανε: δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις του για την αποκατάσταση του κλειστού της Παιανίας. Δεν ολοκλήρωσε την ανακατασκευή του ταρτάν στο Καυτανζόγλειο, όπως κάνει καθημερινά με τις υποδομές της εκλογικής περιφέρειάς του.

Δεν επιλήφθηκε της ανοικτής επιστολής των πρωταθλητών, η οποία αφορούσε θέματα της αρμοδιότητάς του. Δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΣΕΓΑΣ για άμεση έγκριση μέρους της πρώτης δόσης της τακτικής επιχορήγησης για μισθοδοσία υπαλλήλων, προπονητών και αθλητών.

Η υποκρισία περισσεύει, κύριε Αυγενάκη. Και είστε τυχερός που δεν επιτρέπεται η υποδοχή αθλητών στο αεροδρόμιο γιατί είναι βέβαιο ότι θα πηγαίνατε για να φωτογραφηθείτε, αλλά δεν θα αποφεύγατε την αποδοκιμασία των παρευρισκομένων…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter