Η (υποκριτική) σιωπή των «αρίστων» για τον Νίκο Γεωργιάδη

Η (υποκριτική) σιωπή των «αρίστων» για τον Νίκο Γεωργιάδη

Κρυμμένοι πίσω από «κύκλους» της ΝΔ και κατευθυνόμενες διαρροές σε φιλικά τους μέσα ενημέρωσης, τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ μαζί με το επικοινωνιακό επιτελείο επιχειρούν να «θάψουν» την καταδίκη, για ασέλγεια σε ανηλίκους, του πρώην βουλευτή και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάταιος κόπος.

Η είδηση από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι πολίτες είναι ενημερωμένοι για τα ανομήματα του Ν. Γεωργιάδη. Το ίδιο και τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία στην πλειονότητά τους είναι εξοργισμένα αφενός για την στήριξη από κάποιους μεγαλόσχημους στον «εκλεκτό» του προέδρου του κόμματος και αφετέρου για την επαίσχυντη προσπάθεια της ηγεσίας να «κουκουλώσει» την είδηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα είναι βαρύ στο εσωτερικό της ΝΔ τόσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και για τους αυτόκλητους (;) υποστηρικτές του (καταδικασμένου σε 28 μήνες για παιδεραστία) Νίκου Γεωργιάδη. Αναφερόμαστε στους Λευτέρη Αυγενάκη, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Κώστα Κυρανάκη. Ο γραμματέας του κόμματος το «τερμάτισε» κιόλας στην προσπάθειά του να εμφανιστεί βασιλικότερος του βασιλέα. Σύμφωνα με το Νο2 της ΝΔ ο Γεωργιάδης «είναι θύμα σκευωρίας».

Αυγενάκης καλύπτει Γεωργιάδη

“Προσωπικά επειδή τον ξέρω δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι υπέπεσε σε αυτές τις πράξεις” ” δήλωσε στην ΕΡΤ ο γραμματέας της ΝΔ, προσθέτοντας ότι είναι “σκευωρία” ενώ ήταν ένας από τους εθελοντές υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Κυρ. Μητσοτάκη. Δεν είχε ούτε έχει καμία οργανική θέση στο κόμμα. Μετά από μερικές μέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Κ. Μητσοτάκης οπότε αυτομάτως επέλεξε ο ίδιος να αποχωρήσει μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Πρώτη παρατήρηση: ας διαβάσει ο Αυγενάκης την ετυμηγορία του δικαστηρίου, καθώς και την απολογία του Ν. Γεωργιάδη και ενδεχομένως να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει κάνει στα ανήλικα παιδιά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και γιατί καταδικάστηκε.

Δεύτερη παρατήρηση: αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, ότι δεν είχε οργανική θέση στη ΝΔ κι ότι αποχώρησε (μετά τις αποκαλύψεις από το Hot Doc για τη δράση του στη Μολδαβία), ας κάνει το κόπο να ρωτήσει τον Κώστα Κυρανάκη για το τι ακριβώς έκανε ο Ν. Γεωργιάδης, σχεδόν κάθε μέρα, στο γραφείο του Κυρ. Μητοστάκη στο Παγκράτι. Και αν παρόλα αυτά δεν πειστεί για τα «Έργα και Ημέραι» του Νίκου Γεωργιάδη» ας ρωτήσει τον πρόεδρό του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το αν τον είχε ή αν ακόμη και σήμερα τον έχει μυστικοσύμβουλό του…

ΥΓ. Αλήθεια, κύριε Αυγενάκη, δεν πήρε ποτέ το μάτι σας τον Νίκο Γεωργιάδη να κόβει βόλτες στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς και να συμπεριφέρεται ως αντ΄ αυτού; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter