Οπαδός της ρεαλιστικής πολιτικής

Η Zeus + ΔΙΟΝΕ της Μαρέβας Μητσοτάκη ψηφίζει... σκέτο Μακεδονία (Photo)

Μπορεί ο Κυριάκος να ξεκίνησε αντάρτικο, η σύζυγός του, όμως, και επιχειρηματίας, Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι, φαίνεται, οπαδός της απόλυτα ωμής ρεαλιστικής πολιτικής.

Έτσι στο site της εταιρείας της Zeus + ΔΙΟΝΕ (https://www.zeusndione.com/stockists) υπάρχει χάρτης με τα σημεία πώλησης των ενδυμάτων και παπουτσιών που υπογράφει, στον οποίο τα Σκόπια φιγουράρουν ως Macedonia και σε παρένθεση FYROM.

Τέτοιο λάθος από τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι από αυτά που βγάζουν μάτι. Γιατί εδώ και κοντά 30 χρόνια η Ελλάδα και οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν τη γείτονα χώρα ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και όχι ως νέτο σκέτο Μακεδονία.

Απομένει να δούμε εάν η κ. Μητσοτάκη θα διορθώσει μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το λάθος και θα αναγράψει τη χώρα ως «Severna Makedonija»/Βόρεια Μακεδονία. Εκτός κι αν το «Μακεδονία» δεν είναι λάθος αλλά άποψη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.