Hellenic Train: Ταλαιπωρία στον Προαστιακό – Ποια δρομολόγια καταργούνται

Hellenic Train: Ταλαιπωρία στον Προαστιακό – Ποια δρομολόγια καταργούνται
Σταδιακά επανεκκινείται σήμερα η κυκλοφορία συρμών στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας, ύστερα από τρεις εβδομάδες διακοπής εξαιτίας της πολύνεκρης σύγκρουσης αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, με δρομολόγια του προαστιακού.Στιγμιότυπα από τον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών της Hellenic Train, καθώς από το πρωί της Τετάρτης το πρόβλημα στην τηλεδιοικηση, έχει προκαλέσει αλαλούμ στα δρομολόγια, με την εταιρεία να ανακοινώνει συνεχώς ακυρώσεις και καθυστερήσεις δρομολογίων.

Αυτή τη φορά, η Hellenic Train,ανακοίνωσε πως λόγω βλάβης στην τηλεδιοίκηση, οι 4241 & 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα.

Λόγω της βλάβης στην τηλεδιοίκηση, οι 4241 & 4240 (Κάντζα- Α. Λιόσια- Κάντζα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Νερατζιώτισσα- Α. Λιόσια- Νερατζιώτισσα. Επίσης καταργουνται τα δρομολόγια 4232 & 4237(Α. Λιόσια- Κάντζα- Α.Λιοσια), 1320(Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς).

— Hellenic Train (@HellenicTrain) October 4, 2023

Επίσης καταργούνται τα δρομολόγια 4232 & 4237(Α. Λιόσια- Κάντζα- Α.Λιοσια), 1320(Αθήνα-Κιάτο) και 1325 (Κιάτο- Πειραιάς).

Διαβάστε επίσης: Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες της Hellenic Train – Σταματούν δρομολόγια λόγω τεχνικού προβλήματος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter