Ηλεία: 15 χρόνια μετά η φρίκη των πυρκαγιών παραμένει ζωντανή…

Ηλεία: 15 χρόνια μετά η φρίκη των πυρκαγιών παραμένει ζωντανή…

Στο μικρό εκκλησάκι της τραγικής οικογένειας του Γιώργου Παρασκευόπουλου, εκεί όπου μαρτύρησαν μέσα στις φλόγες τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του, η σύζυγός του και η μητέρα του στις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, τελέστηκε την Τετάρτη το απόγευμα το καθιερωμένο κάθε 24 Αυγούστου μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ολυμπίας και Τριφυλίας Χρυσόστομου.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τραγωδία στην Ηλεία με τους δεκάδες νεκρούς εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών ο πόνος παραμένει ίδιος στα πρόσωπα των συγγενών κι ένα μεγάλο γιατί ξεχειλίζει μέσα από την ψυχή τους για τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα μέσα στις φλόγες εκείνο το φρικτό καλοκαίρι.

Επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα και στην «στροφή του θανάτου» της Αρτέμιδας, εκεί όπου έχασαν την ζωή τους δεκάδες πολίτες τον Αύγουστο του 2007 στην προσπάθειά τους να σωθούν από τον πύρινο εφιάλτη.

Ο δήμαρχοι Ζαχάρως και Κρέστενας Κώστας Αλεξανδρόπουλος και Σάκης Μπαλιούκος  ντίστοιχα βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας δίπλα από τους συγγενείς των νεκρών. Δίπλα τους και ο Ηλείος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Καλαματιανός.

Ουδείς άλλος εκ των δημάρχων της Ηλείας η των βουλευτών δεν είχε την ευαισθησία να παρευρεθεί στο μνημόσυνο για τους συνανθρώπους τους  που χάθηκαν μέσα στις φλόγες το καλοκαίρι του 2007…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter