Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της 11χρόνης – Την Παρασκευή απολογείται στο Αστυνομικό Τμήμα

Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τον δολοφόνο της 11χρόνης – Την Παρασκευή απολογείται στο Αστυνομικό Τμήμα

Την Παρασκευή απολογείται ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης στην Ηλεία, με 22 δικηγόρους να αρνούνται να τον εκπροσωπήσουν. Υπό τον φόβo επεισοδίων, ο δολοφόνος της Βασιλικής θα απολογηθεί στο τμήμα και όχι στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το Star κλήθηκαν δικηγόροι όχι μόνο από τον Πύργο και την Πάτρα, αλλά και από όλη την Ελλάδα για να τον εκπροσωπήσουν, ωστόσο αρνήθηκαν.

Η αγριότητα του εγκλήματος και το γεγονός ότι το θύμα είναι ένα παιδί έκανε τους δικηγόρους να γυρίσουν την πλάτη στον 37χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη.

Δεν αναμένεται να υπάρξουν αποκλίσεις στην κατάθεση που θα δώσει ο δράστης στις ανακριτικές αρχές, σε σχέση με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς.
Επειδή υπάρχει κλίμα έντασης, σύμφωνα πάντα με το Star, ο 37χρονος στα κρατητήρια είναι μόνος του. Και μπορεί στην κατάθεσή του να δήλωσε μετανιωμένος, όμως στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει» ούτε λεπτό και δεν έχει ζητήσει τίποτα. Η μόνη που τον επισκέφτηκε είναι η σύζυγός του.

Δίωξη για ανθρωποκτονία και ακόμα τέσσερα αδικήματα

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής είναι πλέον ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας μετέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του παιδοκτόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Αν η κοινωνία θελήσει ένα μεγαλύτερο σχήμα απέναντι στη δεξιά, θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος (Video)

O Αυγενάκης εκλιπαρεί τους φορείς να ζητήσουν από τον Μητσοτάκη να μείνει υπουργός

Παρέμβαση Απ. Κακλαμάνη για ενότητα στο ΠΑΣΟΚ – «Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια υπονόμευσης… »

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter