Ηλεία: Δεν προκύπτουν σημάδια βιασμού της 11χρονης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Ηλεία: Δεν προκύπτουν σημάδια βιασμού της 11χρονης – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση 

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, το κορίτσι δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

«Θα το πω στους γονείς μου»

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος φέρεται να παραδέχθηκε πως ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε.

Συγκεκριμένα, πριν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ο 37χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως «της πρότεινα να συνευρεθούμε (ερωτικά), αντέδρασε και αρνήθηκε και είπε ότι θα το πει στους γονείς της».

Όπως είπε, στη συνέχεια, την σκότωσε με το κατσαβίδι που είχε στο αυτοκίνητο, προφανώς γιατί φοβήθηκε ότι θα μπει φυλακή λόγω του παρελθόντος του.

Δεν λέει πού είναι το κατσαβίδι

Το έγκλημα έγινε με πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, τον ρώτησαν που βρίσκεται το κατσαβίδι με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί, ωστόσο ο δράστης δεν έχει απαντήσει.

Επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

Σημειώνεται πως την ώρα που οδηγούνταν στο δικαστικό μέγαρο, πλήθος κόσμου επιχείρησε να τον λιντσάρει και στο σημείο επικράτησε ένταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter