Ηλεία: Δημοσιογραφική αλητεία πάνω από τα καμμένα πτώματα

Ηλεία: Δημοσιογραφική αλητεία πάνω από τα καμμένα πτώματα

Σε μια πρωτοφανή ασέβεια απέναντι στους δεκάδες νεκρούς πολίτες που μαρτύρησαν μέσα στις φλόγες το καλοκαίρι του 2007 στην Ηλεία, κατά την διάρκεια των φονικών πυρκαγιών, προέβη σήμερα η τοπική καθημερινή εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» του Πύργου Ηλείας.

Η εφημερίδα επιχειρώντας να εντοπίσει τα αίτια της πρόσφατης τραγωδίας στην Αττική, ζητά τις απόψεις των δημάρχων του νομού . Μόνο που για τον πυρόπληκτο δήμο της Ζαχάρως αντί για τον δήμαρχο, εμφανίζεται να μιλάει στην εφημερίδα, ο πολλάκις καταδικασμένος για την παραβατική του συμπεριφορά έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος .

Η εφημερίδα παραβλέπει με προκλητικό τρόπο την νόμιμη νυν δημοτική Αρχή και απευθύνεται σε ένα πρόσωπο το οποίο όχι μόνο δεν έχει σήμερα καμία θεσμική ιδιότητα αλλά μαζί με άλλα άτομα έχει καταδικαστεί τελεσίδικα σε πολυετή φυλάκιση για τις εγκληματικές ευθύνες και παραλείψεις του στην διάρκεια των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας το 2007 .

Για «δημοσιογραφική αλητεία» – κάνουν λόγο οργισμένοι οι συγγενείς των νεκρών από τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία και καταγγέλλουν ότι τα εκδοτικά συμφέροντα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» του Πύργου Ηλείας είχαν άμεση σχέση με την εταιρεία και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιχείρησαν με πλάγιο τρόπο να υφαρπάξουν με την βοήθεια του Πανταζή Χρονόπουλου, την βοήθεια της Αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους της Ηλείας, κατασκευάζοντας παράνομα δημαρχείο σε χώρο οικιστικού πρασίνου μέσα στην Ζαχάρω .

Η προκλητική ενέργεια της τοπικής εφημερίδας, έρχεται ένα μήνα μετά την αποκάλυψη ότι ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως κατείχε κλεμμένο πολυτελές τζιπ, το οποίο κυκλοφορούσε με πινακίδες άλλου οχήματος. Μέσα στο κλεμμένο όχημα, το οποίο και αποδόθηκε στον κάτοχό του, η ΕΛ.ΑΣ είχε εντοπίσει δύο ακόμη πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούσαν σε όχημα.

Πηγή: apokalypseis.com

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter