Ηλεία: Ένας νεκρός από κεραυνό και σημαντικές ζημιές από την κακοκαιρία (Video)

Ηλεία: Ένας νεκρός από κεραυνό και σημαντικές ζημιές από την κακοκαιρία (Video)

Έναν νεκρό και πολλές υλικές ζημιές άφησε πίσω του το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε σήμερα το πρωί την Ηλεία και γενικότερα την Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.

Όπως έγινε γνωστό ένας 35χρονος αλλοδαπός εργάτης γης από το Πακιστάν βρήκε σήμερα το πρωί τραγικό θάνατο από κεραυνό που χτύπησε το παράπηγμα όπου διέμενε μαζί με άλλους ομοεθνείς του στις παρυφές του δημοτικού διαμερίσματος της Μυρσίνης στον Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Όπως ανέφεραν στο www.apokalypseis.com αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ομοεθνών του , ο αλλοδαπός εργάτης χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε ακαριαία κατά την διάρκεια καταιγίδας που έπληξε την περιοχή. Οι δύο ομοεθνείς του που βρίσκονταν μέσα στο παράπηγμα δεν έπαθαν το παραμικρό και όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς , ο συμπατριώτης τους χτυπήθηκε από τον κεραυνό ενώ βρισκόταν μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο . Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο ΚΥ Γαστούνης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε πλημμύρες σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Ηλείας και μεγάλα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε όλες τις περιοχές του νομού με αποτέλεσμα την πολύωρη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος η οποία είχε σαν συνέπεια την διακοπή των συναλλαγών στα τραπεζικά υποκαταστήματα αλλά και την διακοπή μαθημάτων σε πολλά σχολεία .

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί σοβαρές ζημιές σε πολλές καλλιέργειες ενώ μεγάλες καταστροφές προκάλεσε ξαφνικός ανεμοστρόβιλος στην περιοχή Φραγκαβίλα και Ρουπάκι Αμαλιάδας.

Σε εκκένωση του 4ου Δημοτικού Σχολείου του Πύργου, προχώρησε σήμερα το πρωί η Πολιτική Προστασία μετά από εντολή του Δήμου Πύργου καθώς στον περίβολο του σχολείου παρατηρήθηκαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα .

Σοβαρές ζημιές έχουν καταγραφεί και στην Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς καθώς ολόκληρη η πόλη πλημμύρισε και μεγάλο τμήμα των δρόμων σκεπάστηκε από λάσπη .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter